Her er Kygo hos Ellen DeGeneres

Se Kygo opptre på Ellen DeGeneres Show.

Kygo hos Ellen DeGeneres

HOS ELLEN: – Vår neste gjest er den raskeste i historien til å nå en milliard avspillinger på Spotify, sier Ellen DeGeneres når hun introduserer bergensartisten Kygo.

Foto: Skjermdump youtube

Ellen DeGeneres Show er et av de mest populære showene i USA og produseres i Los Angeles. Tidligere har de norske artistene Benhoft, Ylvis og Nico & Vinz opptrådt på showet.

– Vår neste gjest er den raskeste i historien til å nå en milliard avspillinger på Spotify, sier DeGeneres når hun introduserer bergensartisten.

– Kygo skal spille «Stole The Show» i kveldens program sammen med vokalisten Parson James. Det er ikke snakk om noe intervju i kveld, sa Kygos stefar Jan M. Bjordal til NRK tidligere tirsdag.

For Kygo er dette en mulighet til å nå ut til et større amerikansk publikum.

Se Kygo opptre hos Ellen DeGeneres her:

Utsolgte konserter

Torsdag og fredag åpner den amerikanske delen av turneen til Kygo med to utsolgte konserter i Bill Graham Civic Auditorium i San Francisco.

– Konsertlokalet har plass til 8.500 personer og er utsolgt begge kveldene, sier Bjordal.

Neste uke er det klart for konserter i New York, Toronto og Chicago. Deretter tar Kygo turen til skistedet Aspen. I mars venter Bogota i Columbia og Rio de Janeiro i Brasil.

Senere blir det Europa-tune med konserter i Nederland, Tyskland, Belgia, Luxembourg, Sveits, Italia, Østerrike, Tsjekkia, Frankrike, Portugal, Spania, Storbritannia, Sverige og Norge.

Kygo

PÅ FARTEN: Kygo får en travel vinter og vår. Her er han i fly på vei til Miami.

Foto: Kygomusic

52 uker på hitlisten i England

«Firestone» var Kygos store internasjonale gjennombrudd. Denne uken har låten lagt ett helt år på den offisielle britiske hitlisten.

– Så vidt jeg vet er det norgesrekord. A-ha's «Take On Me» klarte 19 uker i sin tid, mens Nico & Vinz' «Am I Wrong» forlot listen etter 40 uker, sier Jan M. Bjordal.

Kygo er også nominert til hele fire Spelemannspriser i år; «årets musikkvideo», «årets nykommer», «årets produsent» og hele to nominasjoner i kategorien årets låt for «Firestone» og «Stole The Show».

Prisene deles ut i Oslo Spektrum 30. januar og showet sendes direkte på NRK1.