Kvitt langvarig magetrøbbel

Cecilie Leganger merker at blindtarmoperasjonen for 24 dager siden var det som skulle til for å bli kvitt sine langvarige mageproblemer.

Cecilie Leganger

- LETTET OG GLAD: Cecilie Leganger har slitt med magetrøbbel i flere år. Men etter blindtarmoperasjonen i begynnelsen av februar merker hun at plagene er borte.

Foto: ROBERT ATANASOVSKI / AFP

Til VG sier Leganger at hun nå føler seg både lettet og glad.

- I 3-4 år har jeg slitt med stadig tilbakevendene smerter i magen. Jeg har blitt undersøkt mange ganger på sykehus, vært til gastropi, og ofte følt meg dum når jeg har gått derifra. Legene har jo aldri funnet noe galt. De trodde problemene skyldtes stress, sier hun til avisen.

- Vil ikke dramatisere

Derfor er Leganger nå lettet. Men det måtte en høydramatisk opplevelse til. Anja Andersen beskrev kvelden et smertehelvete for Cecilie.

- Jeg vil ikke dramatisere det som skjedde, sier Leganger om det som skjedde 3. februar.

Comeback mot Århus

Etter en uke hjemme i Bergen sammen med sin personlige trener, Oddvar Bjørnestad, er hun så å si klar for comeback på håndballbanen. I kveld møter Slagelse Århus.

- Nå er jeg kvitt problemene. Det er utrolig godt. Det er ikke noe særlig å gå rundt med problemer en ikke finner ut av, sier Leganger, som ser for seg å spille noen minutter av kveldens kamp.

LES OGSÅ: Leganger bytter klubb  

LES OGSÅ: Leganger får ny norsk lagvenninne