Kvinne pågrepet etter våpentrusler

For fjerde gang på en måned ble bilister siktet på med våpen på Melkeplassen i Bergen. En kvinne i begynnelsen av 40-årene er nå pågrepet, og innrømmer å stå bak alle episodene.

Laster kart, vennligst vent...

TRUET: En person har erkjent fire forskjellige trusselepisoder på Melkeplassen i Bergen.

En kvinne i begynnelsen av 40-årene er pågrepet og mistenkt for flere trusselsituasjoner på Melkeplassen i Bergen.

Klokken 02.30 natt til mandag fikk politiet melding fra en bilist som hadde blitt pekt på med et håndvåpen. Tre minutter senere pågrep politiet en maskert kvinne i området. På seg hadde hun en softgun.

Kvinnen erkjente å ha truet bilisten i natt og tidligere trusselepisoder på samme sted. Det er minst fjerde gang i år at politiet får meldinger om en maskert person med våpen som truer bilister ved Melkeplassen.

– Vi har hatt en del episoder hvor folk har kommet kjørende og det har kommet en person ut i veibanen. De har opplevd at vedkommende har truet de med et håndvåpen, sier operasjonsleder Morten Kronen i Vest politidistrikt.

– Er det sikkert at det er den samme personen som har står bak de forskjellige trusselepisodene?

– Så langt har vi ikke grunn til å tro noe annet, men det vil etterforskningen vise.

Laster Twitter-innhold

Politiet har tidligere fortalt at de intensiverte jakten på personen etter de forskjellige hendelsene. Både 6., 8. og 27. januar skal personer i biler ha blitt oppsøkt av en mørkkledd person med våpen.

Kvinnen blir avhørt i løpet av dagen.

NRK oppdaterer saken.