Normal

Kvinne alvorlig skadd etter ulykke på E16

Kvinnen funnet bevisstløs i delvis knust bil etter en ulykke på E16. Nå flys hun med alvorlige skader til Haukeland sykehus.

IMG_5222.jpg

PÅ TAKET: Bilen ble liggende på taket inntil autovernet etter ulykken. Fronten på kjøretøyet var kraftig knust og den kvinnelige sjåføren ble funnet bevisstløs av andre bilister.

Bilen kjørte av vegen ved Bolstad i Voss kommune i 15.30-tiden lørdag. Bilen ble liggende på taket med store materielle skader.

– Bilen har fått store skader i front, sier operasjonsleder Morten Kronen til NRK.

Da de første bilistene kom til stedet, fant de en kvinne i 30-årene bevisstløs i bilen. Kort tid etter den første meldingen om ulykken, opplyser politiet at kvinnen hadde våknet til.

Ulykke på E16 10. mai

FUNNET I GRØFTEN: Det dannet seg raskt køer etter trafikkulykken ved Bolstad på E16. De første forbikjørende som kom frem fant en kvinne bevisstløs i en bil i grøften.

Foto: 03030-tipser

Alle nødetatene rykket ut til stedet. Meldingen kom klokken 15.37.

Kom seg ut av bilen

– Først fortalte folk som ringte oss at personen lå bevisstløs i bilen. Men så gikk det noen minutter før vi fikk en ny melding om at vedkommende var våknet og kommet seg ut av bilen, sier Kronen.

Mens man venter på ambulanse og politi, tar vitner seg av personen.

– De rapporterer at hun puster bra og svarer på spørsmål fra våre innringere, sier Kronen.

Flys til Haukeland

Litt etter klokken 16.00 er alle nødetatene kommet frem.

– Da politiet kom frem var kvinnen allerede fraktet til Voss sykehus. Vi vet ikke noe om hvor hardt skadd hun er, sier operasjonsleder Kronen.

Litt før klokken 18.00 opplyser politiet at tilstanden til kvinnen er alvorlig, men stabil. Hun fraktes fra Voss sykehus til Haukeland sykehus med luftambulanse.

Bilen ble liggende hardt skadd i grøften etter ulykken, og en tauebil er rekvirert.

– Det blir manuell dirigering på stedet en stund fremover, sier Kronen.

Laster kart, vennligst vent...