Kollisjon mellom bobil og personbil på E16

Kvinne (34) til sykehus med lettere skader.

Laster kart, vennligst vent...

KOLLISJON: Ulykken skjedde i søndre utløp av Jamnatunnelen.

Nødetatene fikk klokken 10.25 melding om en trafikkulykke på E16 ved Jamnatunnelen i Vaksdal.

En bobil og en personbil kolliderte. Det var en person fra en av de involverte bilene som varslet om ulykken.

– En person har smerter i hode, fot og skulder. Ingen er fastklemt, sa politiets operasjonsleder Jan Tore Heggholmen til NRK klokken 10.40.

De to bilene kolliderte ikke front mot front.

Kvinne til sykehus

Ved 11.15-tiden meldte politiet på Twitter at det ikke er noen personskade i forbindelse med ulykken. 20 minutter senere meldte de at én person likevel var skadet.

Laster Twitter-innhold

Den skadde er en 34 år gammel kvinne. Hun har fått lettere skader i kollisjonen, skriver Helse Bergen i en pressemelding.

E16 ble stengt etter sammenstøtet. Etter hvert ble trafikken dirigert forbi i ett felt, mens bergingsbiler var på vei for å hente de to involverte bilene.

– Det er nesten en time siden ulykken, så det er en del kø. Vi håper veien kan åpnes snart, sa Heggholmen klokken 11.15.

Siste video

Planetaten i Bergen kommune har lagt frem sitt forslag til ny trasé for Bybanen til Fyllingsdalen. Se hvordan de ser for seg den ti kilometer lange skinnegangen som vil koste minst 6,2 milliarder kroner.
En meteor eksploderte og brant opp i atmosfæren vest for Bergen i natt. De som var våken fikk seg et spektakulært show på nattehimmelen.
Har vunnet Statoil talentstipend på en million kroner.