NRK Meny
Normal

– Ikke overraskende for meg at jeg gjør en god kamp

Det skal bli vanskelig å sette Erik Huseklepp ut av laget igjen.

Erik Huseklepp

SE HAN SMILER! Erik Huseklepp viste gamle scoringstakter mot Hønefoss, og satte to i nettet. – Et veldig fint angrep det første målet. Fikk ballen perfekt levert av Barmen og Haugen, så det var veldig deilig å sette den, sier han.

Foto: Anders Ekanger / NRK

Laster innhold, vennligst vent..

Mot Sogndal i forrige kamp var Erik Huseklepp ikke å se i Branns startoppstilling. Trener Lars Arne Nilsen forklarte valget med taktiske disposisjoner, og Huseklepp godtok det. Søndag kveld viste han seg svært nyttig på banen, uten at han vil beskrive innsatsen som en hevnaksjon etter å ha vært reserve.

Etter at Fredrik Haugen hadde skutt Brann i ledelsen etter elleve minutter, la den tidligere landslagsspissen Huseklepp på til både 2- og 3–0 for hjemmelaget. Hans 6. og 7. scoring for Brann denne sesongen.

– Var dette forløsningen for deg?

– Nja. Det får vi se. Det var ikke overraskende for meg at jeg gjorde en bra kamp i dag. Jeg har kjent på kroppen at det begynner å komme seg. Nå må jeg bare jobbe med å få det til videre, sier 30-åringen til NRK.

Nilsen så periodevis det han ønsket

Brann-trener Lars Arne Nilsen mot Follo på Brann Stadion

– BEDRE OG BEDRE: – Vi har heile tiden hatt troen på at vi skal få Huseklepp tilbake i godt gammelt slag. Og jeg synes ting ser bedre og bedre ut for ham, sier Lars Arne Nilsen.

Foto: Grøtt, Vegard Wivestad / NTB scanpix

Brann-trener Lars Arne Nilsen sier han og trenerteamet hele tiden har hatt troen på at Huseklepp skulle komme tilbake i godt gammelt slag.

– Han har spilt jevnt bra, men i dag scorer han også noen fine mål. Jeg synes ting ser bedre og bedre ut for ham, sier Nilsen, som etter dagens kamp har ledet Brann i elleve seriekamper. Seks seire, fire uavgjorte og ett tap.

– Jeg er veldig glad for at vi vant kampen, men jeg er skrudd sammen slik at jeg går og irriterer meg over det som ikke var så bra. Vi har en del å jobbe med, selv om vi i perioder så det bildet av et spill som vi ønsker oss, sier Nilsen.

– Det ryker hvis vi tror det blir lett

Neste søndag venter Strømmen på bortebane. Erik Huseklepp hadde allerede begynt å tenke på den kampen.

– Nå fikk vi tre poeng mot Hønefoss, og begynner å fokusere på neste helg. Da skal vi også ta tre poeng. Det er beintøft i toppen av tabellen, og hvis vi begynner å tenke at det blir lett, så ryker det, formaner han.

Også Sogndal og Kristiansund vant sine kamper søndag. Sandnes Ulf spiller mandag, og kan gå forbi både Brann og Kristiansund med seier over Hødd.

Laster innhold, vennligst vent..