NRK Meny
Normal

Knust Mjelde gleder seg ikke over sølv

Maren Mjelde skjøt Avaldsnes i ledelse på frispark, men cupfinalen endte med bitter skuffelse da LSK Kvinner halte i land en 3-2-seier.

Maren mjelde scorer det første målet i kvinnenes cupfinale.

SE MÅLET: Maren Mjelde gjør 1–0 mot LSK Kvinner

Laster innhold, vennligst vent..

– Vi var veldig nær, og derfor føles det ekstra bittert. Om vi ikke hadde vært i nærheten, ville det på mange måter vært greit, men nå var det opp til oss selv å vinne, og vi greide det ikke. Det føles tungt, sa hun til NTB etter kampen.

Lillestrøm kompleks

Siden Avaldsnes ble elitelag har laget tapt alle åtte kamper mot LSK Kvinner i serie (seks) og cup (to), men i år ble det tre ettmålstap.

– Dette var tredje gang i år vi tapte knepent mot dem, og jeg klarer ikke å kose meg over sølvet. Det kommer jeg ikke til å gjøre senere heller, sa Mjelde.

Frisparket var ikke av hennes flotteste. Trolig burde keeper har reddet.

– Jeg tenkte bare å få den på mål. Keeper ser skuddet veldig sent når jeg skyter i det hjørnet, sa Mjelde om målet som ga 1-0-ledelse ved pause.

Svært skuffet


Hun er svært skuffet over de to tidlige baklengsmålene som vendte kampen i annen omgang.

– Vi visste at de ville komme, og vi burde vært mer kyniske da. Det var unødvendig å slippe dem til. Vi klarte å utligne igjen og hadde to gigasjanser på 2-2, men det var egentlig i begynnelsen av annen omgang det røk. Vi gjorde enkle feil da, sa
hun.

– Vi klarte ikke å sette våre sjanser, men LSK utnyttet sine. Det er kanskje det som har kjennetegnet dem i år, at kampene vipper i deres favør. All ære til dem for det. Det er en styrke de har.

Landslagskapteinen svarte modig på alle spørsmål i intervjusonen, men gjorde ikke noe forsøk på å skjule hvor skuffet hun var.

– Jeg er både forbannet og lei inni meg, sa Mjelde.

Siste video

Feirer Den Norske Turistforening 150 år
Kei Solvang fikk inspirasjonsprisen til en verdi av 7500 kroner for sin sceneopptreden under Ungdommens musikkmesterskap.
Daniel og Jaroslav Letiagin i Brothers Duo fra Askøy