NRK Meny
Normal

Italiensk flørt sjarmerte Diego

I Lyn måtte Diego Guastavino ha tolk for å gjøre seg forstått. Da han besøkte Brann, presenterte Steinar Nilsen klubben på klingende italiensk.

Diego Guastavino

SNART I RØDT: Diego Guastavino, her i aksjon mot Kalmar på La Manga tidligere i år, blir spilleklar for Brann til helgens cupkamp mot Odd Grenland.

Foto: Bendiksby, Terje / SCANPIX

25-åringen fra Uruguay lærte seg italiensk da han spilte for Lugano, som hører hjemme i den italienskspråklige delen av Sveits. Brann-treneren har vært proff i AC Milan og Napoli, og behersker også språket. Dermed ble det tidlig klart at kommunikasjon mellom spiller og trener ikke ville bli noe problem i Bergen.

Steinar Nilsen

SPRÅKMEKTIG: Steinar Nilsen kommuniserte med Guastavino på italiensk.

Foto: Hommedal, Marit / SCANPIX

- Treneren gjorde absolutt et godt inntrykk. Han snakket italiensk med meg, slik at vi forstod hverandre bedre. Det var til stor hjelp og hadde mye å si, sier Diego Guastavino til Bergensavisen .

- Det stemmer at vi kommuniserer helt fint på italiensk. Det er viktig at jeg som trener kan snakke med alle spillerne, sier Steinar Nilsen til Bergens Tidende .

I dag var 25-åringen til medisinsk sjekk på Brann stadion, og klokken 10.00 stilte han på styrketrening sammen med resten av Brann-laget.

- Guastavino har signert en kontrakt med varighet på tre og et halvt år, sier sportslig leder i Brann, Roald Bruun-Hanssen, til nrkhordaland.no.

Den tidligere Lyn-spilleren vil være spilleklar for Brann allerede til helgens cupkamp mot Odd Grenland.

LES MER: Endelig klar for Brann

Siste video

Programleiar: Jan Børge Leirvik
Programleiar: Jan Børge Leirvik
Programleiar: Jan Børge Leirvik