NRK Meny
Normal

Innestengt på nattklubb

Søndag formiddag våkna en mann mutters alene på et utested i Bergen.

Utested (Illustrasjon)

SOVNET: Mannen sovna trolig på utestedet, og våkna ikke før dagen etter.

Foto: BERTRAND BECHARD / MAXPPP

Mannen ringte selv politiet like før klokka elleve søndag formiddag og fortalte at han ikke kom seg ut fra utestedet Luux i Bergen sentrum. Utestedet ligger i Christian Michelsens gate.

Våknet i tom nattklubb

Utestedet stenger klokka 03 natt til søndag. Sannsynligvis har han sovna i en krok uten at de ansatte oppdaget han da de gikk etter stengetid.

– Hva tenker man når man våkner opp etter fylla?. Jeg tenkte jeg måtte gjøre det riktige og ringe politiet. Jeg ville ikke stikke derfra uten at dørene var låst, sier 21-åringen.

Politiet hjalp mannen med å komme seg ut. Også vektere ble tilkalt for å hjelpe mannen. Like før halv tolv kunne mannen se dagslys igjen.

Isane forteller til avisa at han først sovna på et toalett på utestedet og i løpet av natta la seg på en sofa inne i nattklubben.

– Er jeg idiot, så er jeg idiot. Det er min skyld, men synes det er litt rart at vaktene ikke har funnet meg når de har forlatt lokalet.

Nå skal 21-åringen hjem og sove litt til.

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.

Siste video

Distriktsnyheter fra Hordaland og Sogn og Fjordane
Erna Solberg med fremføring av "Nystemten" og Ketil Solvik-Olsen på tuba var en del av den offisielle åpningen av Bergens nye flyplass.
Se hele arbeidet med å fjerne flytedokken fra Foto/redigering: Tim Wassmo