NRK Meny
Normal

Huseklepp om seg selv: – Må bli mer stabil

Erik Huseklepp jakter på toppnivået. – Jeg vet at jeg har et veldig godt toppnivå og det er der jeg skal være. Jeg må bli mer stabil, sier Erik Huseklepp.

Huseklepp om form-jakten

Erik Huseklepp om hvordan han jakter toppformen

Erik Huseklepp har scoret i sine tre siste treningskamper for Brann og det gir selvtillit, men det er jakten på stabilitet og jevnhet som er Erik Huseklepp sitt første og viktigste mål.

Erik Huseklepp

MÅ BLI MER STABIL: Erik Huseklepp jakter på toppformen. Foto: Rune Eriksen.

– Jeg ønsker å bli mer stabil i prestasjonene over tid, men jeg må få mer stabilitet og jevnhet i spillet mitt - og komme opp på det nivået jeg skal være. Jeg vet at jeg har et veldig godt toppnivå og jeg vil ta nye steg, sier Erik Huseklepp.

– Jeg har kommet godt i gang og målene har kommet kjapt i vinter. Nå må jeg jobbe med å komme mer inn i spillet. Det er bare glimtvis bra og det må jeg jobbe med, forteller Brann-spissen.

Du hadde et veldig godt toppnivå da du reiste ut i Europa - frustrerer det deg at du ikke er der nå?

– Ja, men da jeg kom tilbake til Brann slet jeg med en skade og jeg burde ikke spilt så mye den høsten, men jeg viste i kamper i fjor at jeg har mye å bidra med. Det var en helt OK sesong, men ikke i nærheten av det jeg er fornøyd med og det jeg kan prestere, sier Huseklepp.

I videoen over snakker Erik Huseklepp om jakten på toppformen, om Rikard Norling, skaden i foten og om landslaget.

Erik Huseklepp

ENDELIG REN SPISS: Jeg ble glad da Rikard Norling ønsket meg som ren spiss i 4-4-2, Sier Erik Huseklepp. Foto: Rune Eriksen

Siste video

Tusenvis av nye målinger fra privatpersoner gjør Yrs værvarsel bedre.
Unike bilete av den første villreinen som vart funne med skrantesjuke (CWD) i Nordfjella.
Programleder: Mariann Reikerås