NRK Meny
Normal

Huseklepp på vei til Viking

Møtte Uwe Rösler og Egil Østenstad i Bergen mandag.

Erik Huseklepp

ETTERTRAKTET MANN: Brann, Viking, Vålerenga, Stabæk, Manchester City og Brugge er alle ute etter underskriften til Erik Huseklepp.

Foto: Steinar Apalnes / NRK

Kampen om Branns kontraktsløse lynving Erik Huseklepp hardner til. I sommer så alt ut til å være klappet og klart for en overgang til en Stabæk.

Men flere andre klubber har kastet seg inn i kampen, samtidig som Brann har signalisert at de vil love Huseklepp både penger og spilletid dersom han vil bli i klubben. Vålerenga, Manchester City og belgiske Brugge har vært nevnt som mulige nye arbeidsgivere.

 

Møte på hotell

Siste klubb på banen er Viking. Og at klubben mener alvor, er det liten tvil om. Mandag møtte kom både trener Uwe Rösler og sportssjef Egil Østenstad til Bergen for å ha et møte med Huseklepp og hans rådgiver Stein Arve Lone, skriver Bergens Tidende.

Møtet fant sted på Clarion Hotel Flesland.

– Det var en god presentasjon, og interessant å høre hva Viking tenker. Nå skal Erik konsentrere seg om kampen mot Rennes på torsdag. Deretter skal vi sortere litt ut, så jeg tror det blir tatt en avgjørelse i løpet av november, sier Stein Arve Lone til avisen.

Forlenget med Brann

Huseklepp forlenget nylig kontrakten med Brann til 10. desember, for å kunne spille kampene i UEFA-cupens gruppespill. Deretter er han bosmanspiller, og kan gå gratis til en annen klubb.

 

 

Siste video

Torsdag var det hviledag i VM, og bergenserne fikk teste VM-løypene.
Slik såg det ut i VM-løypene dagen etter temporittet opp Fløyen.
Vestlandsrevyen 21.september frå Torgallmenningen i Bergen.