Hør Kygos debut på amerikansk TV

Bergensartist Kyrre Gørvell-Dahll (24) stjal showet på «The Late Late Show».

Nøkkelen til suksess (4:4) NØKKELEN TIL SUKSESS

TV-DEBUT: Natt til onsdag fremførte Kyrre Gørvell-Dahll, bedre kjent som Kygo, hiten «Stole The Show» under sin første amerikanske TV-opptreden. Den skjedde på «The Late Late Show med James Corden». Bildet er tatt på en tidligere konsert.

Foto: NRK / NRK

Natt til onsdag gjorde Gørvell-Dahll, bedre kjent som Kygo, sin første amerikanske TV-opptreden. Den skjedde på «The Late Late Show med James Corden».

Selvsagt ble Kygo bedt om å fremføre hiten «Stole The Show». Sammen med ham på scenen sto sanger Parson James, som ble akkompagnert av fanagutten på piano.

Som du kan se av videoklippet nedenfor, som CBS har lagt ut på Youtube, klarer Kygo seg utmerket.

Sikter mot Billboard

Ifølge nettstedet 730.no kan TV-debuten hjelpe Kygo å få låten inn på Billboard Hot 100-listen neste uke. Kygos hit «Firestone» er allerede inne på den anerkjente listen.

Nylig kunne NRK fortelle at Kygo nyter USA-suksessen. Den norske 24-åringen er for tiden på en månedslang USA-turné, der han blant annet har møtt kronprinsparet under deres offisielle New York-besøk.

Kygo skal blant annet spille i Washington DC og Los Angeles, samt gjøre en rekke presse- og promo-oppdrag.

New York: KYGO sammen med Kongefamilien i USA

PÅ USA-TURNÉ: Den norske 24-åringen Kygo (til v.) er for tiden på en månedslang USA-turné, der han blant annet har møtt kronprinsparet under deres offisielle New York-besøk.

Foto: Johannes Worsøe Berg, Berg, Johannes Worsøe / NTB scanpix
  • LES OGSÅ:

Kometkarriere

Kygo er raskt blitt et fenomen. Den unge nordmannen har i løpet av kort tid gått fra å produsere sanger på gutterommet til å bli en av verdens mest populære artister.

Han slo igjennom med sin egen versjon av Seinabo Seys «Younger». Låten var nummer én på VG-lista i sju strake uker i 2014. Inkludert remikser og egne låter kan Kygo notere over 700 millioner avspillinger på Spotify.

De jobber på legendariske scener og samarbeider med verdenseliten. Møt fire norske kunstnere som har tatt steget ut av Norge, og gjort verdensomspennende suksess. I kveld Kygo - Bergensgutten som herjer hitlister og festivalscener verden over med musikken sin. (4:4)

Se NRK-programmet om suksesshistorien Kygo her.