Normal

Godt voksne fans innrømmer Brann-pek

I ly av mørket døpte to Brann-supportere om bybanestoppet ved Stadion. Her er forklaringen på hvorfor de gjorde det.

Obos 2

HENGER OPP SKILT: Her henger en av skiltspøkmakerne opp det nye navneskiltet på Brann Stadion natt til mandag. Nå lover de å rydde opp etter seg etter kveldens kamp mot Strømmen.

Foto: Privat

– Vi er begge godt over 40 år og ønsker derfor å forbli anonyme inntil det motsatte er bevist, nemlig at alder ikke er noen hindring, sier skiltspøkmakerne til NRK.

Som NRK fortalte tidligere i dag ble bybanestoppet Brann Stadion i Inndalsveien omdøpt til OBOS-stoppet like før klokken 22.00 søndag.

Created by InfoDispatcher

Lover å fjerne skiltene

Nå har synderne gjort seg til kjenne. NRK Hordaland har vært i kontakt med personene, som ønsker å være anonyme. De bekrefter at de er mangeårige Brann-fans som ønsker klubben alt vel.

obos-skilt på bordet

KLART TIL BRUK: De ferdigtrykte skiltene ligger klare på stuebordet hjemme hos spøkmakerne.

Foto: Privat

– Poenget med stuntet er dobbeltbetydningen i teksten hvor hovedpoenget er at Brann kun har et, forhåpentligvis, midlertidig og kort stopp i OBOS-ligaen!

– Vi har for øvrig sendt «innrømmelsesmailer» til OBOS med kopi til Brann og Bybanen med løfte om å fjerne skiltene etter kveldens kamp, sier de til NRK.

LES OGSÅ: Tror du Brann ble sure på grunn av dette?

Brann likte spøken

Ligasponsoren OBOS og Sportsklubben Brann tar begge skiltstuntet med godt humør.

– Vi har gode supportere som er på offensiven. Dette er en fantastisk by, for en herlig gjeng, uttalte daglig leder Vibeke Johannesen mandag formiddag.

– Men jeg er glad for at det står «midlertidig» på skiltet, legger hun til.

Brann serieåpner hjemme mot Strømmen i 1. divisjon i kveld klokken 19.00.