NRK Meny
Normal

Her havnet bilen da eieren glemte å sette på håndbrekket

En bil falt fire meter ned og dundret inn i bussanlegg tirsdag ettermiddag. – Vi mistenker at føreren glemte å ta håndbrekket ordentlig på, sier politiet.

Bil krasjet inn i garasjeanlegg

FIKK SEG EN TRØKK: Bilen trillet fre et tun utenfor et hus, gjennom et tre-gjerde og utfor en kant på fire meter.

Foto: Yngve Garen Svardal / Avisa Nordhordland

Klokken 17.30 tirsdag ettermiddag fikk politiet i Hordaland politidistrikt melding om at en bil hadde trillet inn i en hage eller et hus i Knarvik.

Laster Twitter-innhold

Politiet rykket ut og fant en bil som hadde krasjet inn i et bussanlegg. Da politiet kom til stedet sto bilen opp mot veggen.

– Bilen hadde trillet fra et tun utenfor et hus, gjennom et tre-gjerde og utfor en kant på fire meter, sier operasjonsleder Kjersti Eidsnes i Hordaland politidistrikt til NRK.

– Tok ikke håndbrekket på

– Personen som kjørte bilen var ikke i bilen da uhellet skjedde. Han skulle hente noe, og bilen sto parkert. Vedkommende har trolig glemt å sette på håndbrekket. Nå må vi vurdere om føreren skal anmeldes, sier Eidsnes.

Bergens Tidende har snakket med personen som eier bilen.

– Det er mulig jeg ikke tok håndbrekket godt nok opp. Da trillet den nedover bakken og gjennom et gjerde. Det var heldigvis ikke noen i bilen. Men vi er lettere sjokkskadet, sier han til avisen.

– Bygget fikk seg en trøkk

Stedet der bilen landet er et bygg brukt av busselskapet Nobina. Ingen ble skadd i ulykken.

– Bygget har fått seg en trøkk og bilen har ikke sjangs til å komme seg av gårde for egen maskin, sier operasjonslederen.

En bergingsbil er på stedet og skal taue bilen ned fra veggen.

Siste video

Distriktsnyheter fra Hordaland og Sogn og Fjordane
Erna Solberg med fremføring av "Nystemten" og Ketil Solvik-Olsen på tuba var en del av den offisielle åpningen av Bergens nye flyplass.
Se hele arbeidet med å fjerne flytedokken fra Foto/redigering: Tim Wassmo