Her havnet bilen da eieren glemte å sette på håndbrekket

En bil falt fire meter ned og dundret inn i bussanlegg tirsdag ettermiddag. – Vi mistenker at føreren glemte å ta håndbrekket ordentlig på, sier politiet.

Bil krasjet inn i garasjeanlegg

FIKK SEG EN TRØKK: Bilen trillet fre et tun utenfor et hus, gjennom et tre-gjerde og utfor en kant på fire meter.

Foto: Yngve Garen Svardal / Avisa Nordhordland

Klokken 17.30 tirsdag ettermiddag fikk politiet i Hordaland politidistrikt melding om at en bil hadde trillet inn i en hage eller et hus i Knarvik.

Laster Twitter-innhold

Politiet rykket ut og fant en bil som hadde krasjet inn i et bussanlegg. Da politiet kom til stedet sto bilen opp mot veggen.

– Bilen hadde trillet fra et tun utenfor et hus, gjennom et tre-gjerde og utfor en kant på fire meter, sier operasjonsleder Kjersti Eidsnes i Hordaland politidistrikt til NRK.

– Tok ikke håndbrekket på

– Personen som kjørte bilen var ikke i bilen da uhellet skjedde. Han skulle hente noe, og bilen sto parkert. Vedkommende har trolig glemt å sette på håndbrekket. Nå må vi vurdere om føreren skal anmeldes, sier Eidsnes.

Bergens Tidende har snakket med personen som eier bilen.

– Det er mulig jeg ikke tok håndbrekket godt nok opp. Da trillet den nedover bakken og gjennom et gjerde. Det var heldigvis ikke noen i bilen. Men vi er lettere sjokkskadet, sier han til avisen.

– Bygget fikk seg en trøkk

Stedet der bilen landet er et bygg brukt av busselskapet Nobina. Ingen ble skadd i ulykken.

– Bygget har fått seg en trøkk og bilen har ikke sjangs til å komme seg av gårde for egen maskin, sier operasjonslederen.

En bergingsbil er på stedet og skal taue bilen ned fra veggen.