Håpet lever fortsatt for Nest Sotra

Nest Sotra sikret seg en viktig seier mot Strømmen hjemme på Ågotnes i ettermiddag. Seieren betyr at laget nå bare er tre poeng fra sikker plass i førstedivisjon.

Simen Næss scorer for Nest Sotra

ØYEBLIKKET SOM GA 2-0: Simen Næss scorer etter hjørnespark.

Det var et heltent Nest Sotra mannskap som kom på banen i første omgang. På tross av et visst Strømmen initiativ, var det likevel hjemmelaget som tok ledelsen allerede etter åtte minutter ved Kristoffer Zachariassen.

Strømmen fortsatte med å prege kampen også etter scoringen, men nest Sotra holdt unna og kunne gå til pause med en 1-0 ledelse.

Rødt kort og scoring

I andre omgang ble Nest Sotra forsvarer Mads Nielsen utvist etter få minutters spill. Strømmens Martin Ramsland ble felt, og dommeren mente taklingen ødela en stor scoringssjanse for bortelaget.

På tross av at de spilte med ti mann var det hjemmelaget som fikk den viktige 2-0 scoringen. Etter 67 minutter trakk innbytter Simen Næss seg fri på et hjørnespark og satte ballen sikkert i mål.

Nest Sotra kontrollerte resten av kampen etter dette, og seieren var aldri truet. Nå venter kamper mot Jerv, Brann og Fredrikstad for laget fra Sotra før serien avsluttes.

Nest Sotra seier mot Strømmen

HÅPET LEVER: Jubel på Ågotnes etter at Nest Sotra vant 2-0 over Strømmen.

Kampfakta:

Nest-Sotra - Strømmen 2-0 (1-0)
Mål: 1-0 Kristoffer Zachariassen (8), 2-0 Simen Næss (67).
Dommer: Mads Andreas Ahlsen, Hafslund.
Gult kort: Johnny Furdal, Petter H. Martinsen, Max Jakob
Bjørsvik, Nest-Sotra.
Rødt kort: Mads Nielsen (58), Nest-Sotra.

Åsane tilbake i bunnstriden

Åsane er tilbake i bunnstriden etter at laget tapte 2-0 for Follo i ettermiddag. Bare målforskjellen skiller nå laget fra en nedrykksplass.