Håpet lever

Foran et fullsatt Stadion presterte Brann når det gjaldt som mest. 2-1 seieren over Sogndal betyr at Brann ligger best an til å kapre kvalikkpklassen før siste runde gjenstår.

Karads

FRELSEREN: Azar Karadas doblet ledelsen mot gamle lagkamerater. Her omfavnes han endelig av sine nye.

Jonas Grønner

1-0: Branns stopper Jonas Grønner stanget inn 1-0 like før pause.

Det ble en dramatisk aften på Stadion da Brann tok i mot Sogndal i kveld. Utgangspunktet var greit: Med tap ville Brann rykke direkte ned. Men klubben presterte når det gjaldt som mest.

Nervepirredne 1. omgang

Det var en svært nervepirrende 1. omgang på Brann Stadion. Kampen bølget lenge i begge retninger og særlig hjemmelaget virket preget av stundenes alvor.

En fullstat stadion, med 17 686 tilskuere fikk se et Brann-lag som etterhvert klarte å skape farlige sjanser.

Like før pause gikk Brann i ledelsen etter en corner. Midtstopper Jonas Grønner raget høyest og satte inn det forløsende 1-0 målet. En eksplosjon av følelser slippes løs på Stadion.

Har kniven på strupen

Brann - Sogndal

KJEMPER: Sogndals Taijo Teniste og Branns Amin Soleiman Askar i eliteseriekampen mellom Brann og Sogndal på Brann stadion søndag.

Taper Brann mot Sogndal på Stadion i kveld rykker de ned for første gang på 28 år. Med bare to kamper igjen å spille kjemper Sogndal, Brann og Sandnes Ulf om en kvalifiseringsplass i bunnen av eliteserien. To lag rykker rett ned.

Brann kan ikke tape mot Sogndal – da er klubben ferdig. Spiller de uavgjort har de fremdeles en sjanse til å holde seg i eliteserien. Men aller helst bør de vinne.

Følg kampen her, eller direkte på NRK P1 frå 17.55. Avspark klokka 18.00.