Håper på Super Bowl-effekt

Bergen Storm-spillerne med sjarmoffensiv og oppvisning på søkkvåt Torgalmenning.

Video Håper på Superbowl-effekt

Bergensklubben håper på en smitteeffekt fra Super Bowl og benyttet anledningen lørdag til å prøve å verve nye spillere. Laget er byens eldste og største klubb innen amerikansk fotball og cheerleading. Men ingen cheerleadere var å se ute i kulden i Bergen lørdag.

Onsdag blir det anledning for alle som vil å teste ut sporten på Varden kunstgress i Fyllingsdalen. Styret i klubben håper på stor pågang etter søndagens Super Bowl.

- Ikke farlig

- For oss betyr det ganske mye at NRK sender finalen for andre året på rad. På den måten blir det mer bevissthet rundt sporten, sier styremedlem og spiller Eirik Johannessen i Bergen Storm til NRK.no.

- Det ser ganske brutalt ut. Er det ikke farlig?

- Nei, det er ikke farlig. Det er det vi blir spurt oftest om. Kampanjen vår heter derfor «Tør du?» Vi har bruk for alle: Store, små, høye og lave. Alle har noe de kan bidra med, sier Johannessen.

LES OGSÅ: I livsfare etter Super Bowl-ulykke | "Fryseren" er blitt kulthelt for store amerikanere | «Fryseren» sendte Packers til Super Bowl

NRK sender årets Super Bowl-finale

Finalen i årets Super Bowl mellom New York Jets og Green Bay Packers ser du direkte på NRK natt til mandag. Sendingen starter kl. 23.15 og varer til nærmere 04.30 mandag morgen. Asbjørn Slettermark er programleder i studio. Kampen begynner kl. 00.30 norsk tid.

Superbowl

PROGRAMLEDER: Asbjørn Slettemark leder Super Bowl-sendingen

Foto: NRK

Søk i valresultata

valg-dekorasjon