NRK Meny
Normal

- Jeg liker meg mye bedre her

Nykommeren brukte en halvtime på å lete etter Erik Huseklepp. Så fant han ham.

Diego Guastavino
Foto: Hommedal, Marit / SCANPIX

- Vi fant hverandre bra, og fikk til noen fine kombinasjoner. Det var gøy å spille med ham. Jeg håper han blir i klubben, da kommer vi bare til å bli enda bedre sammen, tror Diego Guastavino.

Ville takke med scoring

- Hvordan var det å debutere foran Brann-fansen?

- Det var deilig å endelig få spille foran Bergens-publikummet. Jeg håpet å score et mål for fansen, som et svar på hvor godt de har tatt imot meg.

- Kunne du fått en bedre start i Brann?

- Nei, jeg kunne ikke fått en mye bedre start enn dette. Jeg elsker byen allerede, og liker meg mye bedre her enn i Oslo. Brann har helt klart Norges beste supportere. Det var deilig å spille foran dem.

Video nsps_upload_2009_8_16_21_50_28_2355.jpg

- Overraskende bra

Erik Huseklepp synes samspillet mellom den nye duoen på topp var overraskende bra for å være den første fra start.

- Diego var veldig flink til å se etter meg og spille meg fri. Jeg fant ikke helt ut av det i første omgang med ham, da var jeg bare glimtvis med. Men i andre omgang ble det veldig bra, overraskende bra.

- Diego passer godt inn

Brann-trener Steinar Nilsen valgte å kaste nykommeren rett til ulvene. Fra start i første mulige hjemmekamp etter overgangen fra Lyn. Og Uruguayaneren var klar.

- Diego fikk starte fordi han har vært veldig positiv helt siden han kom. Han passer bra i forhold til den måten vi ønsker å spille fotball på, sier Steinar Nilsen.

- Har du fått deg en ustoppelig spiss-duo nå?

- Det er det vanskelig å svare på. Jeg synes de leverer veldig bra i en time i dag, men samtidig ser jeg at vi har en del å ta tak i, for det var ikke alt som fungerte like bra, synes Brann-treneren.

Video nsps_upload_2009_8_16_21_53_20_2357.jpg

Siste video

Programleder: Mariann Reikerås