Gjør helomvending etter press fra styret

Branns styreleder trekker tilbake uttalelsen om at sportslig leder Roald Bruun-Hanssen er fredet, etter press fra flere styremedlemmer.

Rolf Barmen

SNUR: I går sa styreleder i Brann, Rolf Barmen, at Bruun-Hansen hadde full tillit. I dag trekker han tilbake den konklusjonen.

Foto: NRK

I en pressemelding sendt ut i dag morges skriver styreleder Rolf Barmen at ingen avgjørelser er tatt i forhold til sportslig leder Roald Bruun-Hanssen sin fremtid.

Dermed trekker han tilbake uttalelsen om at Bruun-Hanssen har full tillit hos styret i klubben.

– Ingen konklusjon

Flere styremeldemer ba i går om at styreleder Rolf Barmen måtte trekke tilbake sine uttalelser om at Brunn-Hanssen var fredet.

I pressemeldingen signert Barmen opplyser han nå at ingen er fredet, heller ikke Roald Bruun Hanssen. I pressemeldingen står det:

«Styret har besluttet at det i kommende uke skal gjennomføres en grundig og ryddig evalueringsprosess av sesongen 2014. I evalueringen vil det også bli benyttet ekstern kompetanse (...)

Styret trakk således ingen konklusjon på gårsdagens møte og vil avvente evalueringsarbeidet før det utarbeides en helhetlig tiltaksplan. (..)

Samtlige sider ved Sportsklubben Brann vil bli debattert med utgangspunkt i den ventede evalueringsrapporten

Vil ikke snakke

Styreleder Rolf Barmen ønsker ikke å la seg intervjue i NRK i dag, men viser til det som står i pressemeldingen.

Hovedpersonen selv, Roald Bruun Hanssen har så langt ikke svart på NRKs henvendelser i dag.

Både trener Rikard Norling og hele ledelsen fortsetter, sier styrelder Rolf Barmen.

FREDET BRUUN-HANSEN: I intervjuet med NRKs reporter var styreleder Rolf Barmen klar på at Brunn-Hansen skulle være med inn i Brann-fremtiden.