NRK Meny
Normal

Giske: - Nå vil vi revansjere oss

Tre poeng avgjør om årets sesong er en voldsom opptur eller en gedigen skuffelse.

Madeleine Giske i kamp mot Klepp

KAN FORSVINNE: Madeleine Giske i kamp mot Klepp tidligere i år. Lørdag kan hun vinne bronse med bergensklubben.

Foto: Roy Hilmar Svendsen / NRK

Lørdag klokken 13.00 spiller Arna-Bjørnar borte mot Kolbotn, i det som blir et rent oppgjør om bronsemedaljen i Toppserien. Bergenserne ligger på fjerde plass, ett fattig poeng bak Kolbotn.

Med andre ord må rødtrøyene vinne, mens hjemmelaget klarer seg med uavgjort.

- Viljen vil avgjøre

- Det blir tøft. Begge lagene har lyst på medaljen, så det blir garantert en jevn kamp med mange dueller. Vinneren blir det laget som har mest vilje, sier Madeleine Mjelde til NRK.no.

- Hvordan er dere fornøyd med årets sesong?

- Alt kommer an på kampen i morgen. Tar vi bronsen, er det en veldig god sesong. Hvis vi taper, vil jeg si at den har vært ganske skuffende, med fjerdeplass i serien og at vi ble slått ut i semifinalen i cupen. Da vil vi bare tenke på alt som kunne ha vært, med cupfinale og bronse. Det vil være veldig kjipt. Så det er små marginer.

Klare for steget opp

24-åringen legger ikke skjul på at det vil bety veldig mye for klubben å ta medalje.

- Vi har havnet på 4.-5.-plass nå i flere år, og nå er det på tide å ta skrittet opp. Dessuten har vi veldig lyst til å revansjere oss etter at vi ble slått ut av cupen, sier Giske, og viser til at bergenserne tapte 3-1 borte for Trondheims-Ørn i semifinalen.

Taus om fremtiden

24-åringens kontrakt med Arna-Bjørnar går ut etter sesongen, og kan gå gratis til en annen klubb. Serievinner Stabæk har allerede meldt sin interesse . Selv er Giske taus om fremtiden.

- Det er ingenting nytt om min situasjon. Jeg får ta en vurdering når sesongen er slutt, sier Giske.