NRK Meny
Normal

Går mann av huse for Huseklepp

Brann venter over 16.000 tilskuere når Erik Huseklepp gjør sitt hjemme-comeback på Brann Stadion lørdag. – Det er nesten hysteri, sier salgssjef Dag Frode Algerøy.

Erik Huseklepp signerer i Brann-butikken

POPULÆR: Erik Huseklepp skrev autografer i halvannen time i Brann-butikken torsdag kveld.

Foto: Arne Frank Solheim / NRK

Dag Frode Algerøy

SMØRBLID: Salgs- og markedssjef Dag Frode Algerøy trives godt på jobben for tiden.

Foto: NRK
Erik Huseklepp

SCORET I DEBUTEN: Erik Huseklepp gjorde comeback mot Stabæk mandag.

Foto: Solum, Stian Lysberg / NTB scanpix

Salgs- og markedssjefen skal ifølge trener Rune Skarsfjord ha lovet fullstappet stadion på FKH-kampen dersom Brann vant mot Stabæk i forrige serierunde.

– Blir beste utenom 16. mai

Erik Huseklepps praktscoring i 4-0-seieren har absolutt ikke dempet interessen for klubben, som har fått en voldsom oppsving etter at 27-åringen fra Sandsli skrev under ny kontrakt med Brann som binder ham til laget i fire og et halvt år.

– Jeg kan ikke helt huske at jeg lovet fullstappet, men det kommer ikke til å være langt unna. Interessen er så stor at det fort kan bli over 16.000 tilskuere. I så fall blir det den best besøkte kampen denne sesongen, med unntak av 16. mai, sier Algerøy til NRK.no.

Tomt for 1- og 3-tall

Torsdag var Branns nye spiller nummer 13 på besøk i Brann-butikken i Bergen sentrum for å møte fansen og skrive autografer. Oppmøtet var så bra at det stod lang kø utenfor butikken, og ifølge Algerøy gikk salget så bra at han helst skulle hatt landslagsvingen fast ansatt som butikkmedarbeider.

– Vi hadde en omsetning i går som vi vanligvis har på én hel uke. Det selges veldig mye drakter for tiden. Butikken er tom for ett-tall, og tretallene er nesten utsolgt også, forteller markedssjefen.

Siste video

Programleder: Mariann Reikerås
Programleder: Mariann Reikerås
Programleiar: Mariann Reikerås