FyllingenBergen klar for åttedelsfinale

FyllingenBergen gikk videre til åttedelsfinale i Challenge Cup etter å ha revansjert tremålstapet fra borteoppgjøret mot Berchem med 30–23 hjemme lørdag.

Håndballtrener Vidar Gjesdal for FyllingenBergen

Vidar Gjesdal og laget hans FyllingenBergen er videre i europacupen etter en snuoperasjon på hjemmebane. Her fra en kamp i Grundigligaen.

Foto: Astrid M. Nordhaug / Astrid M. Nordhaug/Digitalsport.no

Kilde: NTB/NRK

Bergenslaget var skuffet over tapet i den første kampen. Fyllingen har ambisjoner om å gå helt til topps i turneringen, men da måtte prestasjonene være bedre enn i Luxembourg, der laget tapte 28–32.

I returmøtet i Framohallen i Bergen lørdag hevet klubben seg betraktelig. Klubben fra Hordaland ledet fra start til slutt og vant 30–23.

Fredrik Mossestad og Eivind Tangen var toneangivende med åtte og sju mål.

Gjennombrudd

Og nettopp for Mossestad ble dette et lite gjennombrudd for den lokale 22-åringen. Han har vokst opp på Varden og har brukt mange timer i Framohallen fra den ble åpnet i 1998, skriver Bergens Tidende.

– Det er gøy for ham. Han er en spiller med stort potensial. Vi har mange bergensere i troppen vår, men det er ingen ulempe med folk fra egen klubb som har gått gradene. Det gjør det ekstra gøy, seier FyllingenBergen-trener Vidar Gjesdal til avisen.

Fredrik Mossestad gav seg altså ikke før han hadde kastet åtte baller i nettet, til stor jubel fra familie og venner på tribunen.

– Det er klart det er deilig, det er lenge siden jeg har vært oppe i åtte mål, sier helten selv til BT.

FyllingenBergen er nå klare for åttedelsfinalen i Challenge Cup.

Siste video

Brann har inngått avtale med Nike - og med på kjøpet kommer helt nye røde trøyer.
I sesongens siste Skavlan er det duket for landskamp mellom Norge og Sverige: Hvem husker mest fra Skavlan-året? På norsk lag stiller Harald Eia og Josefine Pettersen.
Overvåkningsbilder viser hvordan en bilist kjørte inn inngangen på Fløibanen i Bergen.