NRK Meny
Normal

Fullt billettkaos for Rihanna

22.000 billetter revet vekk, til tross for nett- og telefonkaos. Nicol og Carolina lyktes på «gamlemåten».

Sikret seg Rihanna-billetter

SIKRET SEG BILLETTER: Nicol Michea (t.v.) og Carolina Munoz hadde stilt seg i kø ved billettkontoret i Grieghallen onsdag morgen. Det viste seg å være smart.

Foto: Linda Ekeland / NRK

Rihanna under Brit Awards 2011

ETTERTRAKTET: 'Alle' vil se Rihanna.

Foto: Joel Ryan / Ap

Prøvde du å kjøpe billetter til Rihanna-konserten i Bergen via nett eller telefon? Da var du heldig om du kom igjennom. Både nettsidene og telefonsentralen til Billettservice har hatt store problemer etter at billettene ble lagt ut for salg klokken 9 onsdag morgen.

- Prøv utover dagen

Tirsdag ble fem tusen billetter revet bort under forhåndssalget. Totalt ble det lagt ut 22.000 billetter til konserten på Koengen.

- Det har vært en ekstrem pågang, spesielt på nett. En gang mellom 10.30 og 11.00 gikk vi tom for billetter. Men det kan hende det dukker opp billetter utover dagen. Folk må bare følge med på nett og på andre måter, sier Frank Nes i Bergen Live til NRK.no.

- Er du overrasket?

- Nei, det er verdens største artist for tiden, og da er det ikke unaturlig med en slik pågang, sier Nes.

I kø siden 5.30

Venninnene Nicol Michea og Carolina Munoz var nummer to og tre i den lange billettkøen utenfor Grieghallen onsdag morgen, og var begge hoppende glade da de ettertraktede billettene var i boks.

- Vi kom klokken halv seks i morges, for da visste vi at vi ville få billetter. Showet til Rihanna er så utrolig bra at det vil vi for all del ikke gå glipp av, sier de til NRK.no.

Rihanna spiller også i Oslo Spektrum i høst. Ni tusen billetter til den konserten ble revet bort på tre og et halvt minutt.

Kø for Rihanna-billetter

LANG KØ: Flere lot nett være nett og satset i stedet på den gamle metoden.

Foto: Linda Ekeland / NRK