NRK Meny
Normal

Fotballtrener til sykehus etter slåsskamp

Politiet etterforsker stygg episode under sjettedivisjonskamp på Sotra. – Det er mistanke om at treneren har fått brudd på hodeskallen, opplyser politiet.

Per Algerøy

ETTERFORSKER: Politioverbetjent Per Algrøy i Sotra-politiet sier det alvorlige skadeomfanget gjør at politiet ser svært alvorlig på saken.

Foto: NRK

Det var tirsdag kveld at det smalt på sidelinjen under kampen mellom et lokalt lag fra Sotra og et besøkende lag fra Bergen. Ifølge lokalavisen VestNytt var det snakk om et oppgjør mellom en av hjemmelagets innbyttere og bortelagets lagleder. Bakgrunnen for episoden skal være en episode tidligere i kampen.

Treneren som ble slått bevisstløs er nå innlagt ved Haukeland universitetssykehus med mistanke om brudd på hodeskallen.

Etterforsker saken

Til NRK sier politioverbetjent Per Algrøy at de har opprettet sak og startet etterforsking av episoden.

– Det var en trener og en spiller på det andre laget som var involvert. Første steg i etterforskningen blir å gjøre avhør av de involverte, sier Algrøy.

– Det har vært en uoverensstemmelse som har utviklet seg til at spilleren slo til treneren. Slaget mot treneren har også ført til at vedkommende falt og slo seg i fallet, opplyser Algrøy.

– Alvorlig

Hordaland fotballkrets kaller episoden «alvorlig» og skal selv granske saken. Der avventer en nå rapporter fra de involverte klubbene.

Det har også tidligere vært opphetet stemning når de to lagene har møttes. Ifølge VestNytt fikk bortelaget utvist hele fem spillere under et oppgjør i 2006, hvor dommeren til slutt ikke hadde noe annet valg enn å avbryte kampen etter 70 minutter.

– Det kan gå hardt for seg i fotballen, men det er sjelden det går så galt. Det er dramatisk og alvorlig, avslutter politioverbetjent Per Algrøy.

Siste video

Programleder: Mariann Reikerås
Onsdag 16. august begynte flyttingen av den store flytedokken fra Laksevåg til Ågotnes.