Første hjemmeseier til Løvstakken-gutta

Voss var ventet å bli ett av 4. divisjons sterkeste lag i år. Det hjalp lite på bortebane mot «Stakken»-gutta.

Løvstakken Fotball slo Voss på hjemmebane. Se referat og intervju fra kampen her.

SE VIDEO: Kampreferat og intervju fra Løvstakkens første hjemmeseier. Foto/redigering: Jørgen Eide

Voss fikk store problemer mot Løvstakken på Varden i dag, og klarte aldri å hamle opp med nyopprykkede Løvstakken.

I den direktesendte kampen på NRK.no, hadde Løvstakken kontroll gjennom det meste av de 90 minuttene.

Det endte til slutt 3–1 til klubben fra Bergen vest, som har rykket opp hvert år siden klubben deres ble startet for tre år siden.

• Se høydepunkt og intervju i videovinduet øverst!

Andreas Wik scoret etter omtrent et kvarters spill. Deretter satte Jonathan Hailu inn en drømmescoring på hel volley etter en flott kontring. Voss fikk redusert før pause, før «Stakken» tok kontroll over kampen igjen i andre omgang.

Voss fikk en mann utvist med direkte rødt kort etter en stygg takling ved rundt 75 spite minutter. Deretter og inn var Voss aldri i nærheten av utligning, og Løvstakken feide all tvil av banen med 3-1-scoring fra Daniel David med få minutt igjen å spille.