Brann-seier etter dramatiske sluttminutter

Strømmen-Brann 2-3. Slik var kampen.

Piotr Leciejewski rødt kort

UTVIST: Brann-keeper Piotr Leciejewski felte Madiou Konate som bakerste mann, og fikk rødt kort. Strømmen reduserte til 2-3 på det påfølgende straffesparket, men Brann dro seieren i land.

90+4: Slutt! Brann vinner 3-2.

90. min: Fire minutter legges til.

90. min: Stor sjanse for Strømmen. Achrifi legger inn. Berglann kommer helt alene på bakre stolpe, men rekker ikke ballen.

88. min: 2-3. Strømmens Achrifi setter straffen i mål.

87. min: Bytte Brann: Haugen ut, Horwath inn.

86. min: Straffe og rødt kort. Leciejewski feller Konate på vei mot åpent mål. Rødt kort og straffe til Strømmen. Reservekeeper Horwath gjør seg klar til å komme inn.

84. min: 1-3. Karadas blir involvert med en gang. Vinner en duell og får ballen videre til Huseklepp. Han drar seg forbi hjemmelagets høyreback, og legger inn til Branns andre innbytter, Kasper Skaanes, som enkelt bredsider ballen i mål.

83. min: Bytte Brann: Karadas inn for Skålevik.

81. min: Frisparket slås inn av Kristiansen. Demidov header fra kort hold, men keeper slår til corner.

Steffen Lie Skålevik

BRANN-JUBEL: Steffen Lie Skålevik jubler etter at Amadayia Rennie har sendt Brann i ledelsen.

81. min: Gult kort til hjemmelagets Kristian Jahr etter en takling på Skålevik.

76. min: Bytte Strømmen: Målscorer Ramsland ut, Madiou Konate inn.

70. min: Bytte Brann: Rennie ut, Skaanes inn.

67. min: Huseklepp med frispark fra 25 meters hold. Skyter hardt og forbi muren, men rett på keeper.

64. min: Gult kort til Acosta, etter at costaricaneren er oppe med armen i en duell med en motspiller.

62. min: Bytte Strømmen: Ulrik Berglann inn for Emil Ekblom.

Brann etter 2-1 mot Strømmen

TOK LEDELSEN: Amadayia Rennie sendte Brann i ledelsen 2-1.

55. min: 1-2. Haugen med et nydelig gjennomspill til Rennie. Leiesoldaten fra Hammarby skjærer inn fra venstre og avslutter. Keeper får en hånd på ballen, men den triller i mål i det lengste hjørnet.

53. min: Ramsland får gult kort etter en takling på Demidov.

PAUSE: Brann har vært klart best i første omgang. De produserte flere store sjanser før Strømmen tok ledelsen. Bortelaget har dominert både i banespill og sjanser, og det var derfor fullt fortjent at Kristiansen utlignet Strømmens ledelse.

45. min: Gult kort til Heltne Nilsen etter en takling på midtbanen. Brann-spilleren er soleklart på ballen, og kortet er meget strengt idømt av dommeren.

42. min: Nytt farlig Brann-langskudd, denne gang fra Rennie. Keeper får slått til corner.

40. min: Bytte Strømmen: Groedtlien kommer inn for Aleksander Melgalvis, som må gi seg på grunn av svimmelhet.

Ruben Kristiansen

FEIRER: Ruben Kristiansen utlignet til 1-1 for Brann i det 33. minutt.

33. min: 1-1. Brann kontrer. Strømmen får klarert Huseklepps innlegg, men etter litt klabb og babb triller ballen til Ruben Kristiansen, som klinker til fra 18 meters hold. Ballen går forbi keeper og inn i det lengste hjørnet.

26. min: 1-0. Etter en rekke Brann-sjanser, er det Strømmen som scorer. Martin Ramsland sklir inn ledelsen fra fem meter etter et innlegg.

24. min: Nytt farlig Brann-langskudd. Barmen skyter fra 20 meter, men keeper redder. Rennie plukker opp returen, men det ender med frispark til hjemmelaget inne i 16-meteren.

23. min: Acosta skyter fra 30 meter. Helt oppe i krysset, men hjemmelagets keeper får slått til corner.

Amin Nouri

STRØMMEN-BRANN: Amin Nouri i duell med en Strømmen-spiller.

16. min: Småfarlig langskudd fra Heltne Nilsen. Strømmens keeper må gi retur, men ingen Brann-spillere er nære nok til å få en tå på ballen.

10. min: Ny stor Brann-sjanse. Haugen spiller gjennom til Skålevik. Han får et litt dårlig mottak, får to forsvarere på seg, og setter ballen utenfor.

7. min: Stor sjanse for Huseklepp. Skjærer inn fra venstre, passerer en Strømmen-forsvarer, og setter ballen like utenfor bortre stolpe.

Før kampen: Forrige serierunde vant Brann 3-0 hjemme mot Hønefoss. Med poeng borte mot Strømmen søndag ettermiddag, vil bergenslaget klatre opp på direkte opprykksplass i 1. divisjon, i alle fall frem til Kristiansund tar imot Levanger senere søndag.

Erik Huseklepp

FLERE MÅL?: Erik Huseklepp scoret to da Brann slo Hønefoss mandag. I dag venter Strømmen på bortebane.

Brann gjør ingen endringer på laget fra Hønefoss-kampen, og stiller slik i bortekampen mot Strømmen (4-3-3):

Piotr Leciejewski - Amin Nouri, Bismar Acosta, Vadim Demidov, Ruben Kristiansen - Kristoffer Barmen, Sivert Heltne Nilsen, Fredrik Haugen - Amadaiya Rennie, Steffen Lie Skålevik, Erik Huseklepp.