NRK Meny

Fleslands sikkerhetskontroll stengt

  • PC-en fraktes til Forsvaret

    Det var en polsk mann på 40 år som hadde med seg PC-en som stengte Flesland. Han har forklart at han har reist med laptopen flere ganger før, uten problemer. Nå får mannen utsatt avreisen sin, og fraktes sammen med laptopen til Forsvarets område nær Flesland, der PC-en skal gjennom en siste undersøkelse. – Etter å ha konferert med bombegruppen, kom vi frem til at det var trygt å flytte den, sier politiets operasjonsleder Frode Kolltveit.

  • – Ingen vonde hensikter

    Sikkerhetskontrollen på Flesland var stengt i nær to timer etter at en passasjer ble stoppet med en laptop som gjorde utslag på Securitas' maskin under skanning. Ifølge politiet er det ingen grunn til å tro at passasjeren hadde skumle planer. – Laptopen ga ikke utslag på skanningen for eksplosiver, men den har trolig vært i kontakt med noe organisk materiale. Det tok litt tid å få sendt bilder og informasjon over til bombegruppen, forklarer politiets operasjonsleder Frode Kolltveit.

Siste video

Se opptak av Vestlandsrevyen mandag
Kjell Steinset i einsam majestet mot ein av sine fire NM-titlar i Knarvik.
Den flytende vindparken Hywind Pilotpark skal produsere strøm utenfor kysten av Skottland. Nesten hele konstruksjonen settes sammen på Stord.