NRK Meny
Normal

Flere voldsepisoder i Bergen i natt

Mann i 40-årene slått bevisstløs av mann med paintballvåpen.

Politiet har natt til søndag rykket til ut flere slåsskamper i Bergen.

Like over klokken 02 ble en mann i 30-årene angrepet i en leilighet i Birkelundsbakken.

– Det var en som ringte og sa det var en mann som var blitt slått av flere personer. Vi kom i kontakt med fornærmede så langt, men det var ingen flere personer der. Mannen hadde et kutt i hodet, og ble sendt til legevakten med ambulanse, sier politiets operasjonsleder Frode Kolltveit.

Slåss med paintballpistol

Klokken 03.20 gikk en mann til angrep på en annen på Torgallmenningen.

– Det virker som litt uprovosert vold, men mannen som ble angrepet skal ikke ha kommet til skade. Han som angrep var godt ruset, og ble tatt med i arresten, sier Kolltveit.

Et kvarter seinere fikk politiet melding om en slåsskamp mellom flere personer, en av dem med en gjenstand i hånden, i Kong Oscars gate.

– Mannen som hadde gjenstanden i hånden hadde løpt fra stedet når vi kom frem, men vi fikk tak i ham, og det viste seg at det var en paintballpistol han hadde brukt i slåsskampen, sier Kolltveit.

En mann i begynnelsen av 40-årene ble slått bevisstløs under slåsskampen. Mannen med våpenet, som er i begynnelsen av 30-årene, ble satt i arresten.

– Han blir avhørt i løpet av formiddagen, sier operasjonslederen.

Kvinne tatt for blotting

Litt etter klokken 01 kom en politipatrulje over en kvinne i midten av 20-årene som holdt på å kle av seg utendørs i Neumanns gate i Bergen.

– Hun var svært beruset, og kledde seg naken, og ble tatt med og anmeldt for blotting og ordensforstyrrelse, sier Kolltveit.

Siste video

Distriktsnyheter fra Hordaland og Sogn og Fjordane
Erna Solberg med fremføring av "Nystemten" og Ketil Solvik-Olsen på tuba var en del av den offisielle åpningen av Bergens nye flyplass.
Se hele arbeidet med å fjerne flytedokken fra Foto/redigering: Tim Wassmo