NRK Meny
Normal

Flere voldsepisoder i Bergen i natt

Mann i 40-årene slått bevisstløs av mann med paintballvåpen.

Politiet har natt til søndag rykket til ut flere slåsskamper i Bergen.

Like over klokken 02 ble en mann i 30-årene angrepet i en leilighet i Birkelundsbakken.

– Det var en som ringte og sa det var en mann som var blitt slått av flere personer. Vi kom i kontakt med fornærmede så langt, men det var ingen flere personer der. Mannen hadde et kutt i hodet, og ble sendt til legevakten med ambulanse, sier politiets operasjonsleder Frode Kolltveit.

Slåss med paintballpistol

Klokken 03.20 gikk en mann til angrep på en annen på Torgallmenningen.

– Det virker som litt uprovosert vold, men mannen som ble angrepet skal ikke ha kommet til skade. Han som angrep var godt ruset, og ble tatt med i arresten, sier Kolltveit.

Et kvarter seinere fikk politiet melding om en slåsskamp mellom flere personer, en av dem med en gjenstand i hånden, i Kong Oscars gate.

– Mannen som hadde gjenstanden i hånden hadde løpt fra stedet når vi kom frem, men vi fikk tak i ham, og det viste seg at det var en paintballpistol han hadde brukt i slåsskampen, sier Kolltveit.

En mann i begynnelsen av 40-årene ble slått bevisstløs under slåsskampen. Mannen med våpenet, som er i begynnelsen av 30-årene, ble satt i arresten.

– Han blir avhørt i løpet av formiddagen, sier operasjonslederen.

Kvinne tatt for blotting

Litt etter klokken 01 kom en politipatrulje over en kvinne i midten av 20-årene som holdt på å kle av seg utendørs i Neumanns gate i Bergen.

– Hun var svært beruset, og kledde seg naken, og ble tatt med og anmeldt for blotting og ordensforstyrrelse, sier Kolltveit.

Siste video

Programleiar: Jan Børge Lervik
Forsvaret detonerte håndgranaten som onsdag ble funnet på parkeringsplassen ved legevakten.