NRK Meny
Normal

Fakiri friskmeldt

Brann-spiller Hassan El Fakiri er tilbake i trening.

Hassan El Fakiri

TILBAKE: Hassan El Fakiri tilbake på treningsfeltet på La Manga tirsdag.

Foto: NRK

Etter morgenøkten på La Manga har Brann-trener Mons Ivar Mjelde friskmeldt Hassan El Fakiri.

- Det har gått mye raskere enn vi forventet å få Hassan tilbake på treningsfeltet. Per i dag trener han for fullt, men tiden får vise om han kan spille mot Everton, sier Brann-trener Mons Ivar Mjelde.

Trener for fullt

Hassan El Fakiri fikk en skade i kneet for snart tre uker siden, og var forventet å være ute i fire til seks uker på grunn av skaden.

- Dette gikk veldig bra og det var godt å trene for fullt igjen. Jeg kjente ikke noe til skaden, sier midtbanespilleren.

Fra før sliter Tijan Jaiteh med såre lysker og Armann Smari Björnsson med en skade i leggen, og rekker ikke kampen mot Everton 13. februar.

Branns nykommer, Njogu Demba-Nyrén, er på bedringens vei etter å ha slitt med en vond ankel. Han trente bare uten ball tirsdag, men regner med å være klar til Everton-kampen.

- Men det er viktigere ting som kommer senere i sesongen, så det gjelder å ikke forhaste seg, sier han til NRKHordaland.no.

Islendinger haltet av banen

Gylfi Einarsson og Kristian Ørn Sigurdsson haltet av treningsfeltet tirsdag. Fysioterapeut Endre Digranes avkrefter at det er snakk om en alvorlig skade.

Thorstein Helstad tok det også rolig under treningsøkten, men trener Mons Ivar Mjelde tror at mesteparten av stallen er klar til Everton-kampen.

- Bortsett fra de to er det realistisk at resten skal være kampklar til Everton-kampen. Å ha over 20 friske spillere er veldig bra, men det er forskjell på å være tilbake på treningsfeltet og være 100 prosent kampklar, sier Mjelde.

Hassan El Fakiri

TILBAKE: Hassan El Fakiri tilbake på treningsfeltet på La Manga tirsdag.

Foto: NRK

Siste video

Programleiar: Jan Børge Leirvik
Programleiar: Jan Børge Leirvik
Programleiar: Jan Børge Leirvik