NRK Meny

Etterlyser mann etter voldtekt

 • DNA-MATCH I VOLDTEKTSSAK:

  Politiet har fått medhold i forlenget fengsling av mannen som er siktet for voldtekt på Nygårdshøyden natt til 16. juli. Ifølge bt.no har etterforskerne fått DNA-match på tekniske spor som knytter mannen til overgrepet.

  Nygårdshøyden
  Foto: NRK
 • FIRE VEKER VARETEKT:

  Mannen som er sikta for overfallsvoldtekt på Nygårdshøyden natt til 16. juli blei i dag varetektsfengsla i fire veker. Politiet ba om varetekt fordi dei fryktar den sikta, som er ein rumensk mann i 30-åra, skal rømme. Mannen erkjenner ikkje straffskuld.

 • BER OM FIRE VEKER:

  Mannen i 30-åra som er sikta for overfallsvoldtekt på Nygårdshøyden natt til 16. juni blir framstilt for varetektsfengsling i dag. Politiet vil be om fire veker i varetekt på grunn av fare for rømming.

 • FÅTT INN TIPS

  Politiet har fått inn seks tips etter at de valgte å gå ut med et bilde av en mann som de ønsker å komme i kontakt med. – Vi vil gå gjennom disse i morgen og vurdere om vi skal ta inn personene til avhør. Det er vanskelig å si om det er hold i informasjonen fra tipserne, sier Johannessen. De har sålangt ikke klart å identifisere mannen på bildet.