Normal

Enorm interesse for russevognen fra Voss

Det uvanlige kjøretøyet fikk stor oppmerksomhet under årets russetid. Nå selger guttegjengen fra Voss beltevognen, og interessen har vært upåklagelig.

beltevogn har fått stor interesse

STOR INTERESSE: Beltevognen har fått en enorm interesse på finn.no bare siden slutten av mai.

Noen russ investerer i russebusser i millionklassen, andre tyr til kreative løsninger.

For guttegjengen fra Voss innebærer det at de selger beltevognen som de bygget om til russebilen «Beltaforce».

– Trist å skulle selge

Alle ting tar en slutt, også russetiden.

– Det er med tungt hjerte vi selger vognen vår. Vi reiser alle bort til høsten, og da ville beltevognen bare ha stått der. Det er bedre at noen andre kan få glede av den og ta vare på den. Hvis vi ikke hadde dratt hadde vi nok beholdt den.

Det sier Sjur Herheim som har fått ansvaret for salget på Finn.no.

– Vi har jo lagt sjel og hjerte i denne russevognen, og vi har brukt ekstremt mye tid på den. Men vi ble enige om at det var det beste, sier han.

Enorm interesse

Etter at Herheim og kompisene la ut vognen på Finn.no, har interessen rundt annonsen vært enorm.

– Visningsstatistikken er ekstrem. Til nå har vi nesten 90.000 visninger. Det er jo litt spennende, det nok ingen som har sett noe sånt før, sier han.

Annonsen er også delt 45 ganger på Facebook så langt. Men selv om det har vært mange visninger, har ikke Helgheim fått så mange seriøse henvendelser.

– Nå har vi kanskje fått solgt den faktisk. Vi driver og forhandler nå. Jeg tror vi kan få i underkant av 70.000 kroner. Totalt sett så går vi i minus, vi har investert opp mot 140.000 kroner i den, forteller 19-åringen.

LES OGSÅ: Russ angrer ikke på pengebruken i russetiden.