Demba puttet sitt første for Brann

Thorstein Helstad gikk målløs av banen etter 50. minutter. Makkeren Njogu Demba-Nyrén har puttet sitt første mål for Brann.

Njogu Demba-Nyrén

Seriestarten mot Fredrikstad er elleve dager unna, og ennå har ikke Thorstein Helstad og nykommeren Njogu Demba-Nyrén funnet hverandre. Men Brann fortsetter å vinne treningskamper, og onsdagens seier var overbevisende.

Vikings Allan Gaarde i kamp mot Branns Cato Guntveit

ÉN KANT IGJEN: Tre kantspillere er ute med skade i Brann-leiren. Cato Guntveit er kant-reserve mot HJK Helsinki.

Full kontroll

Seriemesteren tok ledelsen etter 37 minutter ved Kristjan Orn Sigurdsson. Islendingen stanget ballen kontant i nettaket på en corner. Ti minutter tidligere hadde Eirik Bakke en lignende sjanse, men traff ikke skikkelig på headingen fra fem-seks meter.

I annen omgang var det Brann for alle pengene. Njogu Demba-Nyren la på til 2-0 da han lekkert dempet et innlegg, rev seg løs og banket den i mål etter 15 minutter.

- Demba gjør mye bra i dag og vi fikk se styrkene hans. Han er sterk i kroppen og scoret et fantastisk mål. En veldig god enkeltmannsprestasjon, skryter Brann-trener Mons Ivar Mjelde overfor Brann.no

Bergenserne kontrollerte kampen fullt ut, og det var derfor ikke noe å si på at Petter Vaagan Moen fastsatte sluttresultatet til 3-0 i kampens siste minutt på et hardt skudd i det lengste hjørnet.

Brann måtte klare seg uten Armann Björnsson, Hassan El Fakiri, Erik Huseklepp, Tijan Jaiteh, Jan Gunnar Solli og Nicolai Misje.

BRANN - HJK HELSINKI 3-0 (1-0)

• 1-0 (37. min) KRISTJAN ØRN SIGURDSSON
  • 2-0 (64. min) NJOGU DEMBA-NYRÉN
  • 3-0 (89. min) PETTER VAAGAN MOEN

Branns startoppstilling (4-4-2): Håkon Opdal - Bjørn Dahl, Kristjan Ørn Sigurdsson, Olafur Ørn Bjarnason, Erlend Hanstveit - Cato Guntveit, Gylfi Einarsson, Eirik Bakke, Petter Vaagan Moen - Njogu Demba-Nyrén, Thorstein Helstad.