NRK Meny
Normal

Bruun-Hanssen: – Styret ble lettet

Etter seks timer på gangen i stadionkorridorene, bestemte Roald Bruun-Hanssen seg for at nok fikk være nok, og trakk seg som daglig leder i Brann.

Roald Bruun-Hanssen

GIKK AV: – Når det tok så lang tid, forsto jeg at dette var en så vanskelig situasjon, en så vanskelig sak for klubben, at den beste løsningen var at jeg trådte til siden, sier Roald Bruun-Hanssen til Bergens Tidende.

Foto: Hommedal, Marit / NTB scanpix

I et intervju med Bergens Tidende fredag forteller avgått Brann-leder Roald Bruun-Hanssen om hva som skjedde i timene før han valgte å trekke seg.

Brann-styret var mandag samlet i 13,5 timer for å diskutere klubbens fremtid etter nedrykkssesongen.

Jeg var ute av styremøtet i hvert fall de siste seks timene.

Roald Bruun-Hanssen

– I den vanskelige situasjonen Brann befinner seg i nå har jeg kommet til at det beste for klubben er at jeg trer til side, sa Bruun-Hanssen til Brann.no etter at styreleder Rolf Barmen hadde kunngjort hans fratreden.

Den beslutningen satt langt inne, kommer det frem i intervjuet med Bergens Tidende.

– Jeg var ute av styremøtet i hvert fall de siste seks timene. Når det tok så lang tid, forsto jeg at dette var en så vanskelig situasjon, en så vanskelig sak for klubben, at den beste løsningen var at jeg trådte til siden, sier Bruun-Hanssen til avisen.

– Rolf ble skuffet og lei seg

Han sier all evaluering har vist at han har hatt tillit internt.

– Men i organisasjonen som helhet, blant medlemmene, var min rolle under diskusjon. Det var stor uenighet rundt om jeg var rett mann til å ta det videre. Jeg er ikke i tvil om at den uenigheten også preget styret, sier Bruun-Hanssen.

Jeg har en opplevelse av at styremedlemmene er glad i meg som menneske, men at dette var en vanskelig situasjon for dem.

Roald Bruun-Hanssen

Mens styremedlemmene diskuterte rapportene fra de mange evalueringene klubben var igjennom, kom Bruun-Hanssen frem til at det beste var at han gikk av.

– Rolf (Barmen, styreleder) ble skuffet og lei seg. Da jeg senere kom inn i styremøtet, opplevde jeg at det var en lettelse i styret. Jeg har en opplevelse av at styremedlemmene er glad i meg som menneske, men at dette var en vanskelig situasjon for dem. Da jeg valgte å løse situasjonen, ble det en lettelse, forteller Bruun-Hanssen.

Styreleder Rolf Barmen sier til Bergens Tidende at han ikke ønsker å kommentere saken.

Siste video

Programleder: Mariann Reikerås
Som ventet ble det omrokkeringer i Regjeringen i dag.
Slik ser det ut i våre nye lokaler.