Brann-treneren: – En kjempesignering for oss

Torgeir Børven (24) er enig med Brann om sin personlige kontrakt. Også flere spillere kan være på vei inn Stadion-portene.

Torgeir Børven

BRANN-SPILLER: Torgeir Børven (24) skal spille for Brann.

Foto: Digitalsport

Lars Arne Nilsen gjestet tirsdag ettermiddag NRK Hordalands ettermiddagssending på radio.

Der bekreftet han at spissen Torgeir Børven på det nærmeste er klar for Brann.

– Det er noen detaljer som gjenstår, og det er aldri sikkert før det er helt sikkert. Men jeg håper virkelig han blir klar i dag. Han må i alle fall bli klar før i morgen, for da stenger overgangsvinduet, sier Nilsen.

NRK får opplyst at Børven har kommet til enighet med Brann om sin personlige kontrakt, men at resultatene fra den medisinske testen foreløpig ikke er klare.

– Han har jo litt historikk med skader, men vi regner med at det går i orden, sier Nilsen.

Lars Arne Nilsen

NY SPISS: Brann-trener Lars Arne Nilsen avslørte at Torgeir Børven er Branns nye spiss da han gjestet NRK Hordaland i dag.

Foto: Simen Sundfjord Otterlei / NRK

– En fantastisk type

Tidligere i sommer sa Børven til NRK at han regnet med å bli værende i nederlandske Twente kommende sesong. Nå har han altså ombestemt seg. Mandag kveld fortalte BT at den 24 år gamle spissen fra Øystese hadde ankommet Bergen.

Den tidligere Odd-, Vålerenga- og Twente-spissen kommer foreløpig på lån fra sistnevnte klubb, med klausul om en permanent overgang.

– Jeg har ikke de siste detaljene, men han er i alle fall på Stadion. Og jeg håper virkelig at de detaljene som står igjen går i orden, og at vi kan få en såpass god spiller, som i tillegg er lokal og en fantastisk type, ut fra det vi har fått sjekket ut, så er det en kjempesignering for oss, sier Nilsen.

Brann-treneren mener Børven både kan spille spiss og indreløper, men sier 24-åringen er tiltenkt den første rollen.

– Han er en som kan gi litt konkurranse på topp og bidra til at vi scorer flere mål, sier Nilsen.

Kan komme flere signeringer

Like før overgangsvinduet i norsk fotball stenger, jobber Brann også med flere signeringer.

– Det er ikke utenkelig at det skjer mer i dag. Vi har seks spillere som har gått ut i dette vinduet. Nå har vi fått inn én, og det kan skje flere ting, men det begynner å haste, sier Nilsen.