Normal

Brann-spillerne stjerner på Malta

Carew, Riise og Gamsten fikk alle gå i fred etter landslagstreningen på Malta, mens alle Brann-spillerne måtte sette seg ned og skrive autografer.

Thorstein Helstad og en Vålerenga-spiller

STJERNE: Branns Thorstein Helstad (t.v.) måtte skrive autografer på Malta. Her i duell med en Vålerenga-spiller ved navn Martin Andresen på landslagstrening.

Foto: Johannessen, Sara / SCANPIX

Den godt voksne malteseren John Vella overrasket alle da han mandag troppet opp på landslagets trening i Valletta iført en rød Brann-genser fra 1995.

John Carew, John Arne Riise og Morten Gamst Pedersen fikk alle gå i fred for maltesiske John Vella. De eneste Vella var interessert i å treffe, var Thorstein Helstad, Jan Gunnar Solli og Håkon Opdal.

Og Martin Andresen. For malteseren hadde ikke fått med seg at 30-åringen nylig har skiftet klubb og blitt mektig upopulær i Bergen.

Frelst i 1995

Årsaken til den ekstreme interessen?

- Brann var her på treningsleir i 1995, og jeg var på noen av treningene deres. Da de skulle reise, fikk jeg denne, forteller John Vella til Bergensavisen, og sikter til den røde Adidas-genseren med Brann-logo som bergensklubben for drøyt ti år siden.

Krevde blokkbokstaver

Alle de tre Brann-spillerne, pluss Martin Andresen, signerte smilende den røde overtrekksgenseren.

- Det morsomme var at han insisterte på at vi skulle skrive navnet vårt med blokkbokstaver under signaturen. Han forklarte at han var samler, og ville ha ting skikkelig, humrer Jan Gunnar Solli til BA.