NRK Meny
Normal

Brann slipper til ungdommen

To 16-åringer fra start mot Arna-Bjørnar torsdag.

Steinar Nilsen

EKSPERIMENTERER: Trener Steinar Nilsen topper ikke laget mot Arna-Bjørnar, men velger å la flere unge spillere få spilletid.

Foto: Hommedal, Marit / SCANPIX

Noen unge og lovende, noen gamle benkeslitere og et par gjengangere på a-laget. Det er miksen som skal sende Brann videre i cupen på bekostning av tredjedivisjonslaget Arna-Bjørnar torsdag. Et hardt presset Brann-lag må prestere i cupen dersom trener Steinar Nilsen skal ha noe som helst håp om å vinne noe i år.

Debuterer

- Laguttaket er slik for at de som trenger matching skal få matching, og fordi det er flere unggutter som har levert positivt både i form av gode holdninger og prestasjoner, sier assistenttrener Rune Skarsfjord til Brann.no.

To 16-åringer, Jonas Grønner og Kjetil Kalve, får begge sin Brann-debut i en obligatorisk kamp. Kalve kom innpå i vinterens treningskamper mot Løv-Ham og Hønefoss, mens Grønner tidligere ikke har spilt på a-laget.

Startoppstillingen (4-4-2):

Kenneth Udjus - Birkir Már Sævarsson, Jonas Grønner, Olafur Örn Bjarnason, Hassan El Fakiri - Kjetil Kalve, Tijan Jaiteh, Gylfi Einarsson, Bjarte Haugdal - Diego Guastavino, Cato Hansen

På benken: Håkon Opdal, Erik Huseklepp, Erik Mjelde, Jan Gunnar Solli, Bjørnar Holmvik, Petter Vaagan Moen

Siste video

Vestlandsrevyen, 22.09.2017.
Torsdag var det hviledag i VM, og bergenserne fikk teste VM-løypene.
Slik såg det ut i VM-løypene dagen etter temporittet opp Fløyen.