NRK Meny
Normal

Brann ser på svensk Rush-kopi

Den svenske landslagsspilleren Marcus Allbäck (34) er på vei bort fra FC København. Neste stopp kan bli Brann Stadion.

Marcus Allbäck

KLASSESPILLER: Den svenske 34-åringen er fast inventar på landslaget, og har tidligere spilt for Aston Villa. Her i aksjon for Sverige mot San Marino i 2003.

Foto: Janerik Henriksson / SCANPIX / SCANPIX

Sportssjefen i Brann, Roald Bruun-Hanssen, bekrefter overfor Bergens Tidende at klubben ser på Allbäck som en svært interessant spiller.

- Han har mange av de samme egenskapene som Sigurd Rushfeldt, og det er først og fremst slike typer vi ser etter. Men vi har ikke vært i kontakt med FC København. Han er en klassespiller som er fast på det svenske landslagset. Hvor interessant Brann er for ham, er vi usikre på, sier Bruun-Hanssen til BT.

Roald Bruun-Hanssen

BEKREFTER INTERESSE: Branns sportssjef, Roald Bruun-Hanssen.

Foto: Kallestad, Gorm / SCANPIX

Spissens kontrakt med den danske toppklubben går ut til sommeren, men FC København har signalisert at de ønsker å forhandle med Allbäck om en ny kontrakt. Ifølge danske Berlingske Tidende er også Rosenborg, IFK Gøteborg og Elfsborg ute etter å sikre seg 34-åringen.

Allbäck har tidligere spilt for Aston Villa, og har puttet 30 mål på 70 landskamper for Sverige. Spilleren selv holder alle muligheter åpne.

- Jeg er forberedt på å ta en kort sving ut i Europa igjen, men det er heller ikke umulig at jeg vender hjem, sier 34-åringen til Gøteborgs-Posten.