NRK Meny
Normal

Huseklepp: – Scoringene mangler

Etter kun ett poeng på de tre første kampene trenger Brann virkelig en seier - og Erik Huseklepp en scoring. I kveld møter de Lillestrøm på Brann stadion.

Erik Huseklepp mot Sarpsborg

BER OM POENG: Brann og Erik Huseklepp trenger poeng når de møter Lillestrøm i kveld. – Jeg håper å få vist meg frem i kveld, sier Huseklepp, som her depper etter Sarpsborg-tapet.

Foto: Nesvold, Jon Olav / NTB scanpix

Brann jakter fortsatt på årets første seier i eliteserien når «kanarifuglene» besøker Bergen.

Etter tap for Sarpsborg og Stabæk i de to første kampene ble det poengdeling på bortebane mot Sandes Ulf sist helg. 1–1 ble resultatet etter at Kristoffer Larsen utlignet på et langskudd like før slutt.

I kveld venter altså Lillestrøm på stadion. Etter er en bra seriestart tapte laget 0–1 hjemme mot Viking sist.

1–1 i fjor

Amin Askar

SCORET I FJOR: Amin Askar var mannen bak Branns mål mot Lillestrøm

Foto: Hommedal, Marit / NTB scanpix

I tilsvarende kamp i fjor ble resultatet mellom lagene 1–1. Bjørn Helge Riise scoret for Lillestrøm, mens Amin Askar var mannen bak Branns mål.

10.077 tilskuere fant veien til stadion til denne kampen. Så gjenstår det å se hvor mange som tar turen i kveld.

Det fine været gjør at mange har utsatt hjemreisen etter påskeferien. Samtidig burde en godværskveld normalt sett fungere som en publikumsmagnet i Bergen.

Brukbar statistikk mot Lillestrøm

De fem siste oppgjørene mellom lagene på Brann stadion har endt med to seire til Brann, to uavgjorte og et tap. Sistnevnte kom for to år siden da Lillestrøm vant 2–3.

Kampen mellom lagene som kanskje huskes aller best av Brann-fansen kom 16. mai 2005. Da fikk 17.503 tilskuere se hjemmelaget valse over Lillestrøm. 6–2 vant Brann til slutt etter tre mål av Bengt Sæternes, mens Ragnvald Soma og Raymond Kvisvik stod bak de to siste.

Dette tapet var så forsmedelig for Lillestrøm at spillerne ble kommandert ut på straffetrening på Åråsen da de kom hjem, midt på natten.

Erik Huseklepp

PÅ MÅLJAKT: Erik Huseklepp håper å kunne åpne scoringskontoen mot Lillestrøm.

Barmen og Mojsov usikre

Branns midtbanespiller, Kristoffer Barmen, og midtstopper, Daniel Mojsov, er begge usikre til kveldens oppgjør. De sliter begge med hver sin strekk i låret.

Reservekeeper Øystein Øvretveit har en ankelskade og er uaktuell på innbytterbenken. Dessuten har Stéphane Badji, Vadim Demidov og Birkir Már Sævarsson slitt litt på trening den siste uken.

Hos Lillestrøm er det ingen skader, og klubben stiller med sitt sterkeste lag på Brann stadion i kveld.

Huseklepp på måljakt

Erik Huseklepp står med en smultring i målprotokollen etter tre spilte kamper. Mot Sandnes Ulf sist brant han også et straffespark. Selv håper han målene kommer mot Lillestrøm.

– For min del så mangler scoringene. Mot Stabæk synes jeg at jeg gjør en god kamp, men det hjelper lite når ikke målene kommer. Mot Sandnes Ulf var det en del bra tendenser, men jeg var ikke så god som jeg hadde håpet på.

– Jeg ønsker å få vist meg frem fra min beste side mot Lillestrøm. Får du en scoring så faller ofte også andre deler av spillet på plass, sier Huseklepp til NRK.

Laster innhold, vennligst vent..

Siste video

Programleiar: Jan Børge Leirvik
Programleiar: Jan Børge Leirvik
Programleiar: Jan Børge Leirvik