NRK Meny

Brann i Herman Grans vei

 • Ingen får flytta heim etter brannen

  Ingen av dei 16 personane som blei evakuerte etter brannen i eit bustadkompleks på Laksevåg i Bergen i natt får flytta tilbake i dag, opplyser politiet. Fire leilegheiter vart totalskadde i brannen. Dei evakuerte er innkvarterte på hotell eller hjå venner.

  Brann Laksevåg
  Foto: JON PEDER HORN OPSAHL / NRK
 • Pakker ned etter brannen

  I 10-tiden onsdag er brannvesenet i ferd med å pakke ned etter den dramatiske brannen i Herman Grans vei i natt. Det har pågått slukkearbeid helt frem til nå, men nå er brannvesenet i ferd med å avslutte.

 • Fire leilegheiter totalskadde

  Fire leilegheiter er totalskadde, og 16 personar er evakuerte etter brannen i eit stort bustadkompleks i Laksevåg i natt. Brannen var under kontroll klokka 03.00 i natt, men brannvesenet reknar med å drive etterslokkingsarbeid til ut på formiddagen i dag. – Det har vore ein svært komplisert brann å sløkke på grunn av bygningen og kulda som var i natt, fortel brigadeleiar Kjell Hegdal på staden.

 • Alle reddet ut

  16 personer er evakuert. Man har ennå ikke kontroll på brannen. – Det er en vanskelig slokkejobb og et komplisert bygg. Vi har 20 mann i sving og kommer til å holde på utover natten, sier vakthavende sjef i Bergen brannvesen, Kjell Ove Kristoffersen til NRK.

  Laster Twitter-innhold
 • Mulig brann på Laksevåg

  Laster Twitter-innhold

Siste video

Programleiar: Jan Børge Leirvik
Programleiar: Jan Børge Leirvik
Programleiar: Jan Børge Leirvik