NRK Meny
Normal

Brann er landets dyreste

Du skal ha god råd for å følge de rødkledde ringside. Klubben ser ingen betenkeligheter ved å ha landets klart dyreste inngangsbilletter.

Erik Mjelde og David Nielsen

DYRE MENN: Erik Mjelde og David Nielsen er billigst å se på bortebane, nærmest hvor som helst.

Foto: Roy Hilmar Svendsen / NRK

Et nytt sesongkort på Brann Stadion koster 3640 kroner, noe som er suverent dyrest av alle eliteserieklubbene. Biligste sitteplass for én voksen koster rundt tre ganger så mye som det en Molde-supporter må ut med for en tilsvarende billett på Aker Stadion, skriver Bergensavisen .

- Tror vi vil levere i 2010

Salgssjefen i Brann er ikke overrasket og forteller at klubben også har satt opp prisen med fem kroner i år for å komme i mål med budsjettet. Han avviser at klubben flår tilhengerne sine.

- Vi er en storklubb og har en sterk merkevare. Og så har vi tro på at vi vil levere et veldig bra produkt i 2010, sier salgssjef i Brann, Dag Frode Algerøy, til BA.

Nedgang i salget

Salget av sesongkort til Brann stadion har sunket med over 18 prosent i forhold til fjoråret. Ifølge Algerøy opplyser kundene at det ligger jobb- og familieforhold bak nedgangen, og at pris ikke skal være et tema.

Brann skal likevel ha registrert en stigende interesse etter treningskampene den siste tiden, ikke minst etter 5-1-seieren over Løv-Ham i Vestlandshallen.

Siste video

Annika Beinnes synger Solveigs sang i båten "Babben"