NRK Meny
Normal

Blottet brystene i fengsel

Den skandaleforfulgte soulartisten besøkte sin mann i fengsel og simulerte sex for ham – og alle andre!

Amy Winehouse
Foto: JUAN MEDINA / REUTERS

Det kan vel neppe kalles et sjokk, men nå har altså Amy Winehouse begynt å utagere rent seksuelt også.

Bryst-blottingen skjedde da hun besøkte sin ektemann Blake Fielder-Civil (25) i fengselet i England torsdag.

Presset brystene mot glasset

The Sun skriver at Winehouse og ektemannen satt og pratet sammen da Amy plutselig fattet mot, reiste seg, trakk toppen ned, blottet brystene og presset dem opp mot glassbåsen mens hun skrevde med beina.

Men sex-simuleringen ble langt fra privat. I tillegg til ektemannen fikk andre gjester og flere ansatte i fengslet med seg opptrinnet.

- Fullstendig ute å kjøre

- Det var ikke et pent syn. Hun så ut til å være fullstendig ute å kjøre, sier en av de andre gjestene i fengslet, til avisen.

Sist lørdag presterte hun å klabbe til en fan utenfor sin leilighet i Camden i Nord-London. Det var andre gang på en uke at Winehouse angrep en av sine egne fans.

Venter på mannen

Winehouse skulle etter planen møte i Bergen tinghus 29. februar i år. Hun har nektet å vedta en bot på 4000 kroner som hun fikk da hun ble arrestert for marihuana-bruk i Bergen i oktober i fjor. Men rettssaken ble utsatt nettopp på grunn av ektemannens fengselsopphold i England.

Gulating Lagmannsrett mente at saken ikke ville bli fullstendig opplyst uten at han også møtte i retten. Saken ventes ikke å komme opp før neste år.

Siste video

Programleder: Mariann Reikerås
Programleder: Mariann Reikerås
Programleiar: Mariann Reikerås