Blir ikke Brann-spiller

FKH-spiller avviste flørt fra gamletrener Skarsfjord.

Thomas Sørum (t.h.) i duell med Tromsøs Tom Høgli

ETTERTRAKTET: Haugesund-spiller Thomas Sørum (i hvitt), her i kamp med Tromøs Tom Høgli.

Foto: Jan Kåre Ness / Scanpix

Fredag ble det spekulert i om FK Haugesund-spiss Thomas Sørum kunne være aktuell for Brann. Overfor bt.no la Brann-trener Rune Skarsfjord ikke lyst på at han kunne tenke seg å få 27-åringen til Bergen. Skarsfjord trente Sørum på NTG og var involvert i de første forsøkene på å få spissen til Haugesund.

Også Strømsgodset snuste på Bosman-spilleren, som kom til Haugesund fra nettopp Drammen og Marienlyst Stadion.

Men nå er det klart at både Brann og Godset må lete etter forsterkninger andre steder. Thomas Sørum takket fredag ettermiddag ja til en ny treårsavtale med FK Haugesund, melder klubben selv.

Siste video

Meisterfinale på Brann stadion, ekstremistar på bygdene og eldre som må flyttast ut av kommunen for å få sjukeheimsplass. Dette er nokre stikkord for dagens sending. Programleiar Jan Børge Leirvik
Bergen stasjon, eller Jernbanestasjonen? Sterke meiningar i Vestlandsrevyen i dag. Her kan du også sjå at Bergen kommune vil ha folkedugnad mot bygningsforfall, og flyktningar slit med einsemd. 
Programleiar Jan Børge Leirvik.
På nytt vekker gatekunstner AFK oppsikt. Nå har han malt det som trolig er landets lengste «street art», laget av en enkelt kunstner.