NRK Meny
Normal

Fredrik Haugen blir Brann-spiller

Den 18 år gamle Løv-Ham-spilleren er den første spilleren Brann-supporterne selv har hentet til klubben.

Fredrik Haugen
Foto: Schrøder, Tor Erik / SCANPIX

Haugens personlige kontrakt er ferdigforhandlet. Det som gjenstår er å avklare når overgangen skal skje. Nå i sommer, eller etter sesongslutt.

Rune Skarsfjord

Rune Skarsfjord

Foto: Torgersrud, Marius / Scanpix

- Det blir vi enige om i løpet av denne måneden. Det som er 100 prosent sikkert, er at Fredrik tilhører Branns A-stall fra november 2010. Om han ikke kommer nå i august, så vil han uansett ha tilgang på vårt medisinske apparat og mulighet til å trene med oss når det passer, sier Brann-trener Rune Skarsfjord, til brann.no.

Spilte treningskamper for Brann i vinter

Fredrik Haugen deltok på Branns treningsleir på La Manga, og spilte flere treningskamper i rød drakt. Haugen har også flere kamper bak seg på aldersbestemte landslag.

Som seniorspiller har Haugen spilt for Løv-Ham. Han ble hentet opp i A-stallen før fjorårssesongen, og debuterte - 16 år gammel - mot Sogndal 26. april.

- Grasrota skal eie

Frode Hellebø fra Brannbataljonen.

Frode Hellebø

Foto: NRK

Det er supportere og kjente ansikt i selskapet Softball som har skaffet penger i kassen slik at Brann kan hente Haugen. Selskapet ble etablert i mars i 2010, et prosjekt som ville prøve å støtte finansieringen av unge og lokale spillere.

- Det er grasrota som skal eie denne spilleren, sa supporterleder Frode Hellebø, da Softball ble stiftet.

Siste video

Se 30 timers sending oppsummert på 63 sekunder.
Programleiar: Jan Børge Leirvik