Bil i fjellveggen på E16 - to til sykehus

To personer er fraktet til sykehus etter en trafikkulykke på E16 ved Vinje i Voss i ettermiddag. Bilen de to kjørte havnet i fjellveggen.

Bilulykke Voss

MÅTTE HENTES AV BERGINGSBIL: Det var denne bilen som kjørte i fjellveggen ved Vinje.

Foto: Kristoffer Hagen / Nyhetstips 03030

Ulykken ble meldt til politiet like etter klokken 15.00. Meldingen lød på at ulykken hadde skjedd cirka én kilometer øst for det såkalte Vinje-krysset på E16, nordøst for Voss sentrum. Bilen skal ha vært på vei vestover mot Voss da ulykken skjedde.

Både politi, ambulanse og brannvesen rykket ut til ulykkesstedet.

Det var én bil med to personer som involvert i ulykken.

Fløyet med luftambulanse

Politiet meldte først at to personer var i bilen og at ingen av dem var fastklemt. Men brannvesenet opplyste kort tid etter fra stedet at én person satt fastklemt.

– Vi har akkurat kommet frem, og det skal sitte en person fastklemt i bilen, sa vaktoperatør Rune Vigum i Bergen brannvesen like etter ulykken.

Klokken 15.25 var personen frigjort fra bilen, melder brannvesenet på Twitter.

Bare lettere skadet

En 75 år gammel mann ble fraktet med luftambulanse til Haukeland Universitetssykehus, melder politiet. Den andre involverte, en kvinne, er kjørt med ambulanse til sykehuset på Voss.

Søndag kveld opplyser Haukeland at mannen er lettere skadet.

Ulykken førte til lange bilkøer på E16 ved Vinje, men skadestedet ble raskt ryddet og køene løste seg opp.

Laster kart, vennligst vent...

VED VINJE: Ulykken har skjedd én kilometer øst for det såkalte Vinje-krysset på E16, der fylkesveg 13 tar av mot Myrkdalen og Vikafjellet.

Siste video

Meisterfinale på Brann stadion, ekstremistar på bygdene og eldre som må flyttast ut av kommunen for å få sjukeheimsplass. Dette er nokre stikkord for dagens sending. Programleiar Jan Børge Leirvik
Bergen stasjon, eller Jernbanestasjonen? Sterke meiningar i Vestlandsrevyen i dag. Her kan du også sjå at Bergen kommune vil ha folkedugnad mot bygningsforfall, og flyktningar slit med einsemd. 
Programleiar Jan Børge Leirvik.
På nytt vekker gatekunstner AFK oppsikt. Nå har han malt det som trolig er landets lengste «street art», laget av en enkelt kunstner.