NRK Meny
Normal

Bari har ikke betalt for Huseklepp

Økonomisk skakkjørte Brann har engasjert FIFA for å få oppgjør for spissen.

Erik Huseklepp
Foto: Lapresse / AP

Artikkelen er flere år gammel.

Lysluggen fra Sandsli forsvant til bunnen av italiensk Serie A tidligere i vinter, mot en overgangssum på 13,5 millioner kroner. For seks uker siden forfalt det første avdraget på Huseklepp, i underkant av fire millioner kroner. Men disse pengene har Brann ikke sett snurten av, skriver Bergens Tidende. Klubben har purret på italienerne, uten å få et svar de er fornøyd med.

- Det er da naturlig for oss å ta kontakt med FIFA for å søke en løsning på saken, sier daglig leder i Brann, Roald Bruun-Hanssen, til BT.

LES OGSÅ: Bari-eventyret kan være over | - Klokt av Huseklepp

Bergensklubben, som sliter økonomisk, har en bankgaranti for overgangssummen, men prosessen for å få frigitt pengene på den måten skal være lang og tung. Bruun-Hanssen vil ikke kommentere overfor avisen om det er mulig å annullere kontrakten og få Huseklepp hjem. En slik løsning vil uansett være særdeles oppsiktsvekkende.

Bari har stø kurs mot nedrykk, og sliter tungt økonomisk. Klubbens pressetalsmann skal ikke ha besvart henvendelser fra BT om oppgjøret for Huseklepp.

Siste video

Programleiar Marte Rommetveit.
Fullastede lastebiler med stein må kjøre gjennom skoleområde på grunn av offentlige anbudsregler. – Totalt meningsløst, tordner naboer.
I kveldens sending kan du se at både Arbeiderpartiet og Høyre frir til Vestlandet i sin søken etter regjeringsmakt etter stortingsvalget i september,