Bambas agent hardt ut mot Brann-treneren: – Utsetter ham nesten for karakterdrap

Daouda Bamba er utelatt fra Brann-troppen til kampen mot Sarpsborg, blant annet etter et basketak med medspiller Veton Berisha. Nå går agenten hardt ut mot Brann-trenerens uttalelser om Bamba.

Lars Arne Nilsen og Daouda Bamba

LITE SPILLETID: Kampen mot Molde 6. oktober var den første Bamba kunne spille etter å ha blitt utestengt i fire kamper i august. Nå har trener Lars Arne Nilsen utestengt spissen på nytt.

Foto: Marit Hommedal

Laster innhold, vennligst vent..

Utestengelsen fra troppen kom i kjølvannet av det Brann-ledelsen anser som dårlige holdninger før og under hjemmekampen mot Molde søndag 6. oktober, skrev BA torsdag.

Brann-trener Lars Arne Nilsen skulle sende Daouda Bamba på banen som innbytter mot Molde, men avbrøt planen fordi spissen ikke ble ansett klar for å komme inn.

– Vi har noen interne regler som alle må håndtere. Det har han (Bamba) ikke klart, og da må det få konsekvenser. Det er helt umulig å la ham styre på slik, sa Nilsen til avisen.

BT skriver også at Bamba og medspiller Veton Berisha var involvert i et basketak på trening denne uken.

– Karakterdrap av Bamba

Bambas agent, advokat Ole Petter Drevland, er sterkt kritisk til Nilsen sine uttalelser.

– Nilsen går langt over streken. Det er nesten et karakterdrap av Bamba. Og det er helt uholdbart, sier Drevland til BT.

Drevland har ikke besvart NRKs henvendelser. Overfor BT fremholder han at Nilsen burde holdt kommentarene internt, og trekker frem at Nilsen selv har forfektet at spillere ikke skal kritisere Brann offentlig. Brann opplyser til BT at Nilsen ikke vil kommentere saken før kampen mot Sarpsborg søndag.

I august plantet Bamba albuen i ansiktet på Tromsøs Simen Wangberg og ble utestengt i fire kamper.