Badji på vei tilbake for Brann

Søndag spilte han sin første kamp i rødt siden utvisningen mot Rosenborg. Nå får Stephane Badji ros for måten han taklet sin første opptreden etter bråket.

Norling hentar Badji

MÅTTE HENTES AV NORLING: Stephane Badji nektet å gå av banen da han ble utvist mot Rosenborg. Kommende fredag kan det bli comeback for A-laget.

Foto: Alley, Ned / NTB scanpix

– Han har vært gjennomført profesjonell fra og med treningen på lørdag, på spillermøtet før kampen og gjennom hele kampen. Det er viktig læring for spillerne våre å ha han med oss i denne kampen, sa Brann 2-trener Helge Nilsen til klubbens egen hjemmeside etter kampen mot Egersund søndag kveld.

Badji rasande

TRE KAMPERS KARANTENE: Lagkameratene måtte holde Badji tilbake etter utvisningen.

Foto: Alley, Ned / NTB scanpix

Hyller lagkamerater og ledere

Brann 2 vant komfortabelt 4-0, og Badji satte selv inn kveldens andre scoring i det 67. minutt.

– De siste ukene har vært en dårlig periode og tøft mentalt for meg, men jeg har fantastiske lagkamerater og ledere i Brann som har gitt meg mye støtte. Jeg har forsøkt å holde fokus på treningen og jobbe hardt frem til jeg kan spille kamper igjen, sier Badji selv.

LES OGSÅ: Badji: – Jeg beklager overfor alle

Senegaleseren fikk tre kampers karantene etter at han nektet å gå av banen da Svein-Erik Edvartsen viste ham ut på overtid mot Rosenborg. Lagkameratene måtte holde Brann-spilleren tilbake fra dommeren, og til slutt måtte trener Rikard Norling gå ut på matten og hente den hissige midtbanespilleren .

Kan gjøre comeback 16. mai

Ifølge Brann.no er Badji aktuell for comeback på A-laget i kampen mot Bodø-Glimt fredag 16. mai.

LES OGSÅ: NFF krever svar om rasisme-episode