NRK Meny
Normal

Azar vil ikke møte Martin

Dermed får trolig Armann Björnsson eller Trond Fredrik Ludvigsen på topp i årets siste serierunde.

Azar Karadas

FIKK KJENNING: Azar Karadas merket sin gamle lårskade under kampen mot Tromsø sist søndag, og står over den betydningsløse kampen mot Martin Andresens Vålerenga kommende helg. Her tar eidaren en liten pust i kamp mot Rosenborg.

Foto: Hommedal, Marit / SCANPIX

Det er hamstring-skaden fra tidligere i høst som gjør at Brann-spissen/midstopperen velger å stå over kampen mot Vålerenga. Skaden oppstod i kampen mot Marseille.

- Må bygge meg opp igjen

- Jeg fikk en kjenning i etterkant av Tromsø-kampen. I samråd med Mons Ivar Mjelde og Ola Jøsendal har jeg bestemt at det er best at jeg står over mot VIF og heller bygger meg opp igjen, sier Karadas til Brann.no.

Dermed blir det i stedet rolig opptrening for eidaren, som har slitt med å finne nettmaskene og godformen i år.

Ludde kan få sjansen

Martin Andresen

SUKSESS I FJOR: Martin Andresen tok gull sammen med Mons Ivar Mjelde og Brann i 2007. I år har det gått trått for begge parter.

Foto: Marit Hommedal / Scanpix

Eirik Huseklepp får etter alle solemerker fornyet tillit helt foran hos Brann i Mons Ivar Mjeldes avskjedskamp. Ettersom Karadas er uaktuell, står Mjelde igjen med få valg. Njogu Demba-Nyrén er nyoperert, og Robbie Winters er tilbake i Skottland. Dermed står det trolig mellom Trond Fredrik Ludvigsen og Armann Björnsson.

For cupfinalistene er Kjetil Wæhler ute med både karantene og skade. Erik Hagen er tilbake i trening og kan være aktuell for kampen mot Brann.

Nyoperert Martin

Det samme kan Engas midtbanespiller, kaptein og trener Martin Andresen være. Den tidligere Brann-spilleren ble operert for en skade for drøye to uker siden, men er allerede tilbake i trening med ball.

Siste video

Programleiar: Jan Børge Leirvik
Programleiar: Jan Børge Leirvik
Programleiar: Jan Børge Leirvik