Støtt tv-aksjonen og bli programleder

Vil du jobbe med denne gjengen? Nå har du sjansen til å vekke fylket til live, og samtidig støtte Kirkens Nødhjelp i forbindelse med TV-aksjonen.

Morgensendingen på NRK Hordaland

VIL DU HA JOBB: Morgengjengen på NRK Hordalands radiosending står klare til å ta imot deg som gjesteprogramleder. F.v. Espen Hatlestad, Lene Granli, Erik Hanøy og Mariann Reikerås.

Foto: Kari Nygard Tvilde / NRK

Årets TV-aksjon går av stabelen 19. oktober. For å bidra til å få inn penger til Kirkens Nødhjelp, har NRK en rekke auksjoner ute på qxl.no.

Der kan privatpersoner og bedrifter blant annet by på en firmafest med underholdning fra P3morgen, minifilmfestival med Filmpolitiet og jobben som gjesteprogramleder i morgenradiosendingen til NRK Hordaland.

En av sendingens programledere, Erik Hanøy, lover den som får tilslaget en god start på dagen hos NRK på Minde.

– Den som får tilslaget får muligheten til å snakke om det hun eller han brenner for, enten man er med i en organisasjon eller bare vil snakke om seg selv. Man får også innblikk i hvordan en radiosending foregår, og oppleve magien med radio, reklamerer Hanøy.

Hanøy vil slå trønderne

Gjesteprogramlederen får være med på å presentere saker, vær og trafikk, og bidra til å intervjue andre gjester.

Det er ingen fare for at du ikke skal bli lagt merke til.

Erik Hanøy, programleder

Dessuten vil vinneren følge i fotsporene til personer som Erna Solberg, Anne-Grete Strøm-Erichsen, Gunnar Staalesen, Trond-Viggo Torgersen og Herborg Kråkevik, som er blant dem som har hatt jobben som gjesteprogramleder i NRK Hordaland tidligere.

Hanøy innrømmer at det ikke er radiogjengen på Minde som har kommet opp med auksjonsideen selv.

– Vi må være så ærlige å innrømme at det er NRKs distriktskontor i Trondheim som er inspirasjonen. De gjorde dette i fjor og fikk inn 20.000 kroner, sier Hanøy.

Han er fast bestemt på at trøndernes tall skal overgås.

– Vi har tenkt å slå det beløpet de fikk inn i fjor, og også det de måtte få inn i år. Dette er en strålende måte å samle inn penger til en god sak på, og har fungert veldig godt for eksempel for «Nytt på nytt», som jo har gjort det til en tradisjon å auksjonere bort en plass i panelet, påpeker programlederen.

Du blir hørt av ca. 150.000 mennesker

Morgensendingen høres av rundt 150.000 mennesker i Hordaland.

Mulighetene skulle dermed være gode for å nå ut til folk med budskapet ditt dersom du får tilslag på «jobben».

– Det er ingen fare for at du ikke skal bli lagt merke til, i alle fall, sier Hanøy.

Her kan du legge inn ditt bud på gjesteprogramlederjobben.