Åsane, 1. divisjon 2018

 • Åsane jakter El Fakiri

  Den tidligere Brann-spilleren Hassan El Fakiri er ønsket som ny hovedtrener i Åsane etter Mons Ivar Mjelde, skriver BA. 41-åringen har trent Os i 3. divisjon etter at han la opp som fotballspiller, og er nå del av Branns utviklingsavdeling.

  Fungerende trener
  Foto: NRK
 • Takket nei til Åsane

  Fyllingen FK-trener Hiep Tran (37) har takket nei til et kontraktsforslag fra Åsane, som rykket ned fra 1. divisjon etter årets sesong, melder Bergensavisen. Åsane ønsket Tran som erstatter for Mons Ivar Mjelde, som forlater klubben etter nedrykket.

 • – Skader har preget sesongen

  – Vi møtte ikke opp til andreomgang. Jeg tror ikke vi vant en eneste duell, omtrent, sier Åsane-kaptein Jonas Hestetun til Eurosport etter nedrykkskampen. – Vi har sluppet inn for mye mål i år. Dette burde vært avklart før disse kvalikkampene. Vi har hatt en del skader på viktige spillere, og det tror jeg har preget sesongen vår, sier trener Mons Ivar Mjelde.

 • Åsane rykker ned

  Åsane og trener Mons Ivar Mjelde rykker ned fra 1. til 2. divisjon. Det er klart etter at de i ettermiddag tapte 1-3 hjemme for KFUM. Åsane vant bortekampen 2-1, og Magnus Bruun-Hanssen ga hjemmelaget fra Bergen en tidlig ledelse i dagens returkamp. Men KFUM snudde til seier, og rykker dermed opp til 1. divisjon.

  Mons Ivar Mjelde på La Manga
  Foto: Kjell Jøran Hansen / NRK